Unique Graniumolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3369

Unique - Geraniumolie er en 100% ren æterisk olie- Pelargonium graveolens

Geraniumolien udvindes ved hjælp af dampdestillation fra geraniumplantes blade. Geraniumplanter kommer fra Afrika. Den blev ført til Europa i det 17. århundrede og der findes nu over 700 arter. Olien dufter tungt og sødt, nærmest citron- og rosenagtigt.

Den virker afslappende og hudstimulerende. Geraniumolie virker sammentrækkende og afbalancerende på huden. Den virker rensende på huden, strammer huden op og normaliserer afsondringen af hudfedt. Idet olien stimulerer udskillelse af affaldsstoffer kan den afhjælpe appelsinhud. Hvis du er meget hængt op eller har arbejdet for meget, kan du lave en afslappende massageolie med 15 ml massageolie tilsat 2 dråbe af henholdsvis geraniumolie, lavendelolie, ylang-ylangolie og sandeltræsolie. Denne blanding er også god i en duftlampe for at løsne spændinger og fremme en rolig søvn efter en hård dag. Geranium er en god hjælp ved søvnløshed, uren hud og trist humør m.v.

Hjemmet:
Brugen af æteriske olier i hjemmet er et naturligt alternativ til kemiske desinfektions-midler. De kan være med til at sikre hygiejnen i husholdningen, og dermed forebygge dårligt helbred. Når man vasker tøj, kan man tilføje 3 dråber af henholdsvis lavendel- og geraniumolie i det sidste hold skyllevand eller blande det i skyllemidlet. Hvis man vasker op i hånden kan man også tilsætte 1-2 dråber af henholdsvis lavendel- og geraniumolie. Denne lille mængde af æterisk olie vil have en rensende virkning uden at efterlade nogen stærk duft. En spray er nyttig, idet man kan sprede oliemolekylerne hurtigt og opnå en afslappende og opløftende virkning hurtigt. Sprayflasken fyldes med vand og 8-12 dråber lavendel- og geraniumolie tilsættes. Brug 2 dele lavendelolie og 1 del geraniumolie. Du kan også bruge 4 dråber sandeltræ, 4 dråber lavendel og 2 dråber geranium.

Om sommeren kan du også bruge geraniumolie til at fordrive myg.
Nogle mennesker kan være overfølsomme overfor geraniumolien, så det anbefales at lave en test før. Se forsigtighedsregler.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Pelargonium Graveoles Oil (Einecs 290-140-0)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3369
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Ætsende
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Ætsende

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.