Unique Enebærolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3366

Unique - Enebærolie er en 100% ren æterisk olie - Juniperus communis

Enebærolien udvindes ved hjælp af dampdestillation fra det stedsegrønne enebærtræ, som vokser over det meste af jorden. Olien destilleres af de næsten modne bær, som plukkes direkte fra busken og tørres. 100 kg giver fra 500 g til 1 kg olie, afhængig af klimaet. Dens duft minder om cypressen men den er skarpere og mere peberagtig.

Hvis du lider af cellulitis (appelsinhud), er det en god ide at bruge enebærolie, hvis du vil lave du egen massageolie mod appelsinhud. Du kan bl.a. også bruge fennikelolie, appelsinolie, cypresolie, geraniumolie, lavendelolie, patchouliolie og rosmarinolie.

Enebærolien fremmer gennemstrømningen i huden. Den virker sammentrækkende og rensende og er f.eks. effektiv mod uren hud. Hvis du har skæl kan du tilsætte en eller to dråber til din shampoo. I massageolien er den effektiv ved muskelømhed. I badet eller duftlamper virker den afslappende. Enebærolien siges desuden, at være seksuelt stimulerende.

Undgå enebærolie under graviditet og når du ammer og i tilfælde af alvorlige nyrelidelser, idet olien kan overstimulere nyrerne, når den først er blevet optaget i blodet. Enebærolien bør ikke anvendes over længere perioder.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Enebærolie (Einecs 283-268-3)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3366
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.