Unique Citronolie - 30 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3392

Unique - Citronolie er en 100% ren æterisk olie - Citrus limonum

Olien er svagt gul til grøngul med en frisk, let duft som næsten er identisk med duften fra en frisk pillet citron. Et ton frisk frugt giver ca. 3 kg. citronolie. Citronolie udvindes af citronskaller ved koldpresning. 25 - 30 citroner giver 10 ml olie. Citronolie fås primært fra Californien og Italien. Citrontræerne er stedsegrønne træer med velduftende hvide blomster og stærkt aromatiske frugter. Citron menes at stamme fra Kina og blev først almindelig kendt i det sydlige Europa omkring 16. århundrede.

Olien er opløftende og rensende. Den erstatter negative følelser ved at skabe en glædelig atmosfære af friskhed og renhed. I duftlampe er den god mod mental træthed og den kan øge koncentrationsevnen. En japansk undersøgelse har vist at ved brug af duften af citron i et travlt kontormiljø faldt skrivefejlene med 54%.

Citronolie har rensende og forfriskende egenskaber. Bland den med vand og spray det ud i rummet, det giver en dejlig frisk duft samtidig med at det renser luften. Citronolie kaldes også fornuftens olie, fordi den klarer tankerne og hjælper i beslutningsprocessen. Den blander godt med andre citrusolier og lavendelolie.

Oliens astringerende egenskaber er effektive til behandling af fedtet hud og uren hud. Den stimulerer blodcirkulationen ved massage og regulerer hudens talgproduktion.

Olien kan indeholde op til 2 % furanocoumarin komponenter bl.a.bergaptene. Disse komponenter er fotosensibiliserende og kan øge hudens sensibilitet overfor ultraviolet lys, hvilket kan bevirke forbrænding og ødelæggelse af huden. Derfor bør man ikke opholde sig i solen 12 timer efter brugen.


Indhold: 30 ml.

Ingredienser:

Citrus Limonum Oil

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3392
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Ætsende
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Ætsende

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.