Unique Cedertræsolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3362

Unique - Cedertræsolie er en 100% ren æterisk olie - Juniperus virginiana

Cedertræsolien udvindes ved dampdestillation af cedertræ. Cedertræ er et stort, stedsegrønt træ med nåleagtige blade. Træet er meget langsomt voksende men kan blive ca. 40 meter højt. Den bedste olie udvindes fra træer, der er mindst 25 år gamle. Duften er træagtig, tør, sød og let kamferagtig. Olien menes at være den første æteriske olie, som blev udvundet fra en plante. Egypterne brugte den til balsamering af de døde men den var også meget populær som ingrediens i hudplejeprodukter samt til parfumering af papyrus for at holde insekter borte. Også de amerikanske indianer brugte olien mod en lang række dårligdomme.

Den er ideel til at afslappe, harmonisere og fokusere tankerne. Den genopretter en tilstand af ligevægt og betragtes som en af de mest afbalancerende olier. I hårplejen er cedertræsolie god i behandlingen af skæl. Man kan lave sin egen blanding med cedertræ og f.eks. enebær, teatræ, rosmarin, citron, cypres, patchouli. Den er velegnet til pleje af fedtet, problem hud. Også ved ekstrem tør hud kan den være til hjælp. Olien har blødgørende effekt på huden og passer godt sammen med cypresolie.

Cedertræsolie er sammen med citronelle en af de mest effektive olier mod myg, møl og rotter. En japansk undersøgelse har vist at virginia cedertræsolie er meget effektiv til at modvirke og dræbe husmider. Der findes flere slags cedertræ, så check at den latinske betegnelse er Juniperus virginiana, hvis du vil bruge den mod husmider. Brug et par dråber af olien sammen med husholdningseddike, når du vasker sengetøjet, så behøves du ikke bruge skyllemiddel. Men du kan også putte et par dråber cedertræsolie i skyllemidlet. Man kan også putte lidt i en spray blandet med vand, så sprayes det på madrassen, som støvsuges efter den er tør. Den øger blodcirkulationen ved massage og er et godt valg til en massageolie mod ømme muskler. I en massageolie mod appelsinhud bør cedertræsolien indgå.

Fra gamle dage har olien været brugt ved vinter-symptomer, hvor den inhaleres for at åbne for luftvejene. Den kan også bruges i en duftlampe i sygerummet, dette vil også nedsætte risiciene for at andre smittes. Olien er god at blande med sandeltræ, rose, enebær, patchouli og cypres. Olien bør ikke bruges under graviditet.

Hovedingredienser: cedarine, thujopsene, cedrol, widdol, atlantone, caryophyllene, cadinene


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Cedertræsolie (Einecs 294-461-7)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3362
Kronisk Sundhedsfare Miljøfare
Kronisk Sundhedsfare Miljøfare

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.