Unique Bergamotolie - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3360

Unique - Bergamotolie er en 100% ren æterisk olie - Citrus bergamia

Bergamotolie udvindes ved koldpresning af skallen fra bergamot træets frugter og fremstilles primært i Italien. Den har en sød, frugtagtig duft. Mange kender bergamot fra Earl Gray te og altæabolsjer. Olien er god i en duftlampe eller massageolie til at mildne anspændthed. Den virker afslappende og modvirker bekymring. 

En kold, trist vintermorgen giver bergamotolien badet en stimulerende og forfriskende virkning. Det er en særlig god olie, hvis man meditere. En duftpude med bergamot og lavendelolie hjælper til en god nattesøvn. Om sommeren er den effektiv til at holde myggene væk. Den friske, opløftende duft er ideel til duftlampen, når luften skal renses for mados m.v. Brug evt. en spray med vand og olie.

I hudplejen er olien god til fedtet hud og problem hud. Bergamotolie kan bruges mod muskelømhed og spændinger. Lider man af appetitløshed eller problemer med fordøjelsessystemet kan den inhaleres eller masseres ind på de berørte områder.

Olien er godt at blande med cypres, geranium, enebær, lavendel, citron, ylang ylang, patchouli, rosmarin, sandeltræ, cajeput og pebermynte. Hovedingredienser: Linalyl, acetate, linalol, sequiterpenes, terpenes, furocoumarins.

Undgå solen efter brug af bergamotolie, da det kan give ændringer i pigmenteringen. Bergamotolie indeholder bergaptene som øger hudens sensibilitet overfor solen. 


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Bergamotolie (Einecs 289-612-9)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3360
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.