Unique Appelsinolie Extra - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3359

Unique - Appelsinolie Extra er en 100% ren æterisk olie - Citrus dulcis

Appelsinolien er en behagelig, forfriskende, "varm" duft, som er god at bruge om vinteren. Den virker opløftende og opmuntrende på sindet. I aromaterapi bruges den til behandling af tristhed og anspændthed. Den er afbalancerende, stimulerende, opfriskende og varmende. Den fremmer en god nats søvn. Olien virker positivt på fordøjelsessystemet, hvor man f.eks. ved ømhed i maven kan smøre den fortyndede olie på maven for at opnå en lindrende effekt. I hudplejen er appelsinolie god til behandling af træt, aldrende, ru hud, hud med dårlig blodcirkulation samt fedtet hud. I en opstrammende og slankende blanding vil den virke godt samt i ansigtsolie til behandling af rynker.

Olien udvindes ved koldpresning fra appelsinskaller, som man oftest får fra produktionen af appelsinsaft. Appelsintræet stammer oprindeligt fra Kina, hvor olien symbolisere lykke. I dag produceres en stor del af olien i middelhavslandene, Israel, Brasilien og USA.
I blandinger passer appelsinolie godt sammen med teatræ, ylang ylang, citron, sandeltræ, enebær, cypres, lavendel, citronelle, ingefær og grapefrugt.

Hovedingredienser: Limonene, citral, citronellal, geraniol, linalol, perminol, bergapten og auraptenol. Må ikke bruges før solbadning.


Indhold: 10 ml.

Ingredienser:

Appelsinolie (Einecs 232-433-8)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products
Varenummer: 3359
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare Brandfarlig

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.