Redo Lavendelolie Øko - 10 ml

1
Se alle produkter fra Unique Products & REDO
Varenummer: 3401

Redo - Økologisk Fransk Lavendelolie er en 100% ren æterisk olie Lavandula augustifolia

Lavendelplanten er en flerårig plante, der vokser vildt eller dyrkes i bjergene i Sydeuropa. Frankrig fremstiller den fineste lavendelolie. Ægte lavendel vokser i ca. 1000 meter højde. Lavendelolien dufter aromatisk og af blomster. Den æteriske olie udvindes ved dampdestillation af planterne, når de blå blomster springer ud. 100 kg. blomster giver ca. ½ kg. olie. Mange forveksler lavendelblomster og lavendinblomster. Lavendelblomster er blå, mens lavendinblomster er lilla. Lavendinolie er væsentlig billigere end lavendelolie men ikke så anvendelig.

Lavendelolie har en balancerende og stabiliserende virkning. Den bringer sundhed og harmoni til krop og sjæl. Lavendelolie er mildt menstruationsfremmende. Et lavendelbad er forfriskende, afspændende og har en terapeutisk virkning. Lider man af søvnløshed eller lettere anspændthed anbefales et afslappende bad om aftenen. Lavendel virker afbalancerende og fornyende. Den lindre uren hud, solskoldning og insektbid. Den kan bruges i bade, til påsmøring og massage. En meget mild olie, der anbefales som begynder-olie og til sensibel hud.

Brug i hjemmet:
Lavendelolie er god til at rense luften i hjemmet. Den skjuler uønskede lugte af cigaretter, madlavning og husdyr og giver en dejlig, forfriskende blomsterduft. Man kan bruge lavendelolien i en duftlampe eller blande den med vand i en varmebestandig keramik skål og sætte den på radiatoren om vinteren. Skålen skal fyldes med vand og 3-4 dråber æterisk olie med jævne mellemrum. Varmen får vandet til at fordampe, og langsomt vil værelset bliver fyldt af duften af lavendel. Advarsel: For at forhindre olien i at brænde, må skålen ikke være for nær varmekilden, og der skal hele tiden være vand nok.

Brugen af æteriske olier i hjemmet er et naturligt alternativ til kemiske desinfektionsmidler. De kan være med til at sikre hygiejnen i husholdningen, og dermed forebygge dårligt helbred. Når man vasker tøj, kan man tilføje 3 dråber af henholdsvis lavendel- og geraniumolie i det sidste hold skyllevand eller blande det i skyllemidlet. Man kan også putte et par dråber i lidt husholdningseddike og bruge det i stedet for skyllemiddel. Dette gør tøjet blødt, farverne bevares stærke, håndklædernes sugeevne bevares og tøjet får en dejlig duft. Hvis man vasker op i hånden kan man også tilsætte 1-2 dråber af henholdsvis lavendel- og geraniumolie. Denne lille mængde af æterisk olie vil have en rensende virkning uden at efterlade nogen stærk duft. En spray er nyttig, idet man kan sprede oliemolekylerne hurtigt og opnå en virkning hurtigt. Sprayflasken fyldes med vand og otte til tolv dråber lavendelolie tilsættes. Vil man opnå en afslappende virkning kan man blande 2 dele lavendel og en del geranium. Til festlige lejligheder bruges 2 dele eukalyptus med 1 del lavendel. Insektbid behandles med en blanding, der består af lige dele lavendelolie og alkohol.


Indhold: 10 ml

Ingredienser:

Lavandula Augustifolia Oil* (Einecs 289-955-2)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Linalool

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Unique Products & REDO
Varenummer: 3401
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare
Sundhedsfare Kronisk Sundhedsfare Miljøfare

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.