Derma Eco Baby sollotion SPF 30 - 200ml

Derma Eco Baby sollotion SPF 30 - 200ml
Se alle produkter fra Derma & Derma Sun
Varenummer: 7568

Produktbeskrivelse

Indhold

Derma Eco Baby sollotion SPF 30 - Mild og skånsom solcreme til babyer

Derma Eco Babysollotion SPF30 er meget vandfast og er særlig velegnet til babyer og børns sarte hud. Solcremen lever op til de nye EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse. Solcremen er allergi- og miljøvenlig solbeskyttelse blåstemplet af Svanen, deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark og økologisk certificeret af EcoCert.

Anvendelse:

Påføres barnet i rigelig mængde (en barnehåndfuld) i ansigtet og på resten af kroppen før soleksponering. Ved badning gentages påføringen ofte, og husk at lade sollotion tørre helt ind i huden før kontakt med tekstiler og andre genstande - sollotion kan give pletter på tekstiler. Det er vigtigt at anvende den anbefalede mængde for optimal beskyttelse.

Husk - den bedste beskyttelse mod solens stråler er helt at undgå dem. Børn under 3 år bør helt undgå at opholde sig i solen.


Om Eco Baby serien:

Derma Eco Baby sollotion er en del af Dermas Eco baby serie, som er en babypleje serie udviklet med de mest skånsomme, rene, beskyttende og plejende produkter.

Derma Eco baby serien indeholder produkter der blidt og effektivt plejer dit barns hud, hård og hovedbund uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Derma tror på, at med så få ingredienser som muligt, som er nøje udvalgte efter strenge krav, så kan de være med til at sikre minimal risiko for allergi hos babyer. Alle produkterne er derfor også parfumefrie og uden unødvendige kemiske stoffer.


Den solcreme indeholder kun fysisk solfilter, som er nanofri og lægger sig som en hvid hinde på huden og reflekterer solens stråler.Indhold: 200ml

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin**, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Magnesium Sulfate, Tocopherol, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Glycine Soja Oil
*Ingredienser, som er økologisk dyrket.
**Fremstillet af økologiske ingredienser.

100% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse
20% af de totale ingredienser kommer fra økologisk dyrket landbrug.

Astma og Allergi EcoCert Svanemærket Vegan Friendly Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.