Idun Neglelak Diamant - 11 ml

Idun Neglelak Diamant er en overlak der forlænger levetiden af din neglelak samtidig med den at giver en glansfuld finish.
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Makeup
Varenummer: 22712

Idun Neglelak Diamant er en overlak der forlænger levetiden af din neglelak samtidig med at den giver et glansfuldt finish.


Overlakken Diamant fra Idun er beriget med keratin, hvilket er et fiberrigt protein som forstærker neglene. Overlakken gør din neglelak mere holdbar og beskytter mod ridser, samtidig med at den tilfører dem glans.

Idun neglelakker er fremstillet ud fra et 5-free formula princip, hvilket vil sige at de har fjernet 5 usunde kemikalier som ellers normalt forekommer i neglelakker.
Neglelakken har en god bred børste, hvilket gør påføringen lettere.

Formularen af Idun neglelakkerne gør at de tørrer hurtigt og er langtidsholdbare.

Indhold: 11 ml
Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Adipic Acid/Neopentyl, Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Cellulose Acetate Butyrate, Isopropyl Alcohol,Dipropylene Glycol Dibenzoate, Isostearic Acid, Sorbitan Oleate, Cocoyl Hydrolyzed Keratin

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?