TePe Good Compact Soft 3-9 år -1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38925

TePe Good Compact Soft - miljøvenlig tandbørste i flotte farver

Børst dine tænder med god samvittighed: 
TePe Good Compact er en tandbørste i samme kvalitet og med samme egenskaber som TePes andre tandbørster. Denne tandbørste, er dog produceret med minimal miljøpåvirkning. Skaftet er fremstillet i sukkerrør, som er et bionedbrydeligt materiale, og børsterne er lavet af biobaseret ricinusolie. Tandbørsten reducerer drivhusgasser med 95% i fremstillingen.

Tandbørstehovedet er smalt for let at kunne nå alle overflader i munden, og skaftet er bøjeligt så du kan få den vinkel du ønsker. Børsten er gjort ekstra blød for at være mere skånsom mod tænder og tandkød. Tandbørsten er perfekt til dig, der vil have en tandbørste med samme kvalitet og egenskaber som TePes andre produkter besidder, men med god samvittighed og miljøet i tankerne. Tandbørsten anbefales til unge og voksne.

OBS! Tandbørsten kommer i assorterede farver!

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 1 stk

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38925

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.