Cmiile Tandblegning Starter Kit- 1 stk.

Cmiile Tandblegning Starter Kit- 1 stk.
Cmiile Tandblegning Starter Kit- 1 stk.
Cmiile Tandblegning Starter Kit- 1 stk.
Se alle produkter fra Cmiile
Varenummer: 35208

Få hvidere tænder med Cmiile tandblegningssæt

Med Cmiile tandblegning får du ikke bare hvidere tænder, men også en sundere mundhygiejne. Behandlingen går ind og hæmmer bakterier, som giver plak samt fjerner pletter fra tænderne. Kombinationen af LED-lys, det patenterede mundstykke og gelén er grunden til Cmiile tandblegningssæt, er en af de mest effektive på markedet. En behandling tager kun 10 minutter. Efter de første 6-9 behandlinger, kan du få op til 8 nuancer hvidere tænder, med god samvittighed, sikkert og trygt derhjemme.

I tandblegningssættet følger der 3 beholdere med, som indeholder den peroxid-frie tandblegningsgelé samt den patenterede tandbeskytter og et LED lys. Det hele er designet specielt til at kunne anvendes nemt, og der følger en fuld instruktions-manual med til, hvordan man anvender tandblegning fra Cmiile. Cmiile tandblegning bleger dine tænder på overfladen og trænger ikke ind under emaljen

Skånsom og sikker behandling med Cmille tandblegning

Cmiile tandblegning er klinisk testet og solgt på verdensplan. Produkterne overholder FDA’s reglement og er CE certificeret, hvilket betyder at du som forbruger er sikret den bedste kvalitet og kan have god samvittighed med at blege dine tænder derhjemme i trygge rammer. Produkter er ikke testet på dyr. Bemærk: Resultater kan variere fra person til person


Anvendelse af Cmiile tandblegning:

Der anbefales 6-9 behandlinger i træk første gang, alt afhængig af dine tænders tilstand. Efter 1-2 behandlinger vil du kunne se fremskridt. Fremskridtene kan lettest bemærkes ved at tage et før-billede og et efter-billede. Herefter kan man sammenligne billederne, og se hvor mange nuancer man har rykket sig, ved hjælp af nuance-guiden der følger med i startkittet. Alt efter fremskridtene kan man fortsætte sin behandling, dog maksimalt 12 behandlinger om måneden. For hvide tænder året rundt, anbefaler vi at man bruger tandblegningen 1-2 gange om ugen.


Cmiile tandblegning indeholder:

  • 1 LED lys
  • 3 tandblegningsgel
  • 1 mundstykke
  • Instruktionsmanual
  • Resultat guide
Indgår i kategorierne
Hvide tænder

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.