ProFast Superfixativ - 40 ml

ProFast Superfixativ - 40 ml
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra ProFast
Varenummer: 7819

Produktbeskrivelse

Anmeldelser
Profast speciel fixativ - 40 ml

ProFast Superfixativ har en uovertruffen vedhæftnings evne takket være at den ikke er helt vandopløselig. Fixativet løsner sig heller ikke af drikkevarer eller spyt.

ProFast Superfixativ er smag - og lugtfri og er let at påføre. ProFast Superfixativ har hjulpet mange protesebægere verden over til en øget livskvalitet.

Anvendelse:
Rengør protesen med ProFast rengøringstabletter (se info. under ProFast Rengøringstabletter) og lad den lufttørre. Børst gummerne med en blød tandbørste. Læg passende mængde ProFast Superfixativ på protesen, vent 30 sekunder og sæt derefter protesen på plads. Bid sammen og undgå at spise og drikke indenfor 15 minutter.

ProFast Superfixativ kan påføres som små klikker, som en smal streng rundt om hele protesen eller jævnes til et jævnt forbrug. Begynd med så lidt fixativ så muligt. Øg, om nødvendigt for at finde den rette mængde fixativ der passer til protesen og en selv.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.