Vaginal kapsler & tabletter

Vaginal kapsler hjælper til at genoprette balancen i skeden, hvis du oplever ubehag og gener såsom kløe, svie, øget udflåd, tørhed eller lugt. Læs mere om vaginal kapsler her!

8 Produkt(er)

Hvad er vaginal kapsler?

Vaginal kapsler er små kapsler, der kan indsættes direkte i skeden, for afhjælpe ubehag og gener. De indeholder naturlige ingredienser såsom mælkesyrebakterier, som hjælper med at genoprette den naturlige balance i skeden. 

Bakteriel ubalance

Vaginal kapsler og tabletter fra mærker som Vivag, Valmed, Gynolact og I say er baseret på mælkesyrebakterier eller mælkesukker, som bidrager til at forebygge og genoprette ubalance i skeden. Her kan du f.eks. opleve symptomer som kløe, svie, øget udflåd, tørhedsfornemmelse eller uønsket lugt. Bakteriel ubalance i skeden også kaldet bakteriel vaginose opstår, når der kommer ubalance i det intime område, og der kommer en overvækst af anaerobe bakterier. 

Vaginal tørhed

Repadina Plus er vaginale tabletter, som kan hjælpe mod vaginal tørhed. Tørhed i skeden kan opstå ved faldende østrogen-niveau f.eks. i forbindelse med overgangsalderen, men andre faktorer kan også have indvirkning på, om dine slimhinder i skeden er tørre eller ej. Repadina Plus fugter og blødgører, samt hjælper til at genopbygge slimhindernes normal funktion. 

Vaginal svampeinfektion

Vaginale infektioner kommer af forskellige årsager, f.eks. når der sker en forhøjelse af pH-værdien i skeden. I say tabletter giver en naturlig behandling samt forebyggelse af svamp og bakterielle infektioner. Vaginale tabletter fra I say hjælper til at genoprette den normale pH-værdi i skeden og derved bidrage til, at symptomerne og infektionen forsvinder. 


Hvorfor skal du bruge vaginal kapsler?

Vaginal kapsler kan være gode at bruge, hvis du oplever ubehag i underlivet. Det kan være alt fra kløe og irritation til en ubalance i pH-værdien i skeden. Ved at bruge vaginal kapsler kan du genoprette den naturlige balance i skeden og derved mindske risikoen for infektioner. Vaginal kapsler og tabletter kan både tages forebyggende og behandlende.  


Hvordan bruger du vaginal kapsler?

Før du bruger vaginal kapsler, er det vigtigt at læse brugsanvisningen grundigt. Normalt vil du skulle indsætte en kapsel i skeden en gang om dagen i et bestemt antal dage, afhængigt af mærke, for at de har en effekt. Brug vaginal kapslerne om inden sengetid, så den kan virke natten over. 

  1. Sørg for at vaske dine hænder inden
  2. Indfør en kapsel eller tablet dybt i skeden med en finger. Det kan være en fordel at ligge ned imens

Hvis du oplever vedvarende ubehag eller symptomer, anbefales det at kontakte din læge for yderligere rådgivning. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.