I say: Vaginal Infektion - 7 vaginaltabletter

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra I say:
Varenummer: 33019

I say: Vaginal Infektion er en naturlig behandling af vaginal svampeinfektion og vaginose

I say: vaginaltabletter mod infektion er et medicinsk udstyr, som anvendes til forebyggelse og behandling af vaginal svampeinfektion og vaginose. 1 ud af 3 kvinder oplever vaginale infektioner og mangle oplever også tilbagefald. Ofte skyldes infektioner en ubalance i den vaginale mikroflora samt en forhøjelse af den vaginale pH værdi, som kan forårsage svampe- eller bakterievækst.

I say: vaginal infektion dræber bakterier og svampe ved at skabe et miljø, hvor de ikke kan overleve. Derudover er den med til at genoprette pH værdien og skabe et ideelt miljø for vaginalfloraen.

Anvendelse

Vaginaltabletterne anvendes som behandling til vaginale svampeinfektioner og bakteriel vaginose, samt ubehag som udflåd, lugt og brændende fornemmelse. En pakke kommer med 7 vaginaltabletter, hvilket svarer til 1 samlet behandling. Det anbefales at anvende vaginaltabletten lige inden sengetid. Vaginaltabletten anbringes dybt i skeden.

OBS:
I say: vaginaltabletter kan anvendes af voksne og unge kvinder fra 16 år. De bør ikke anvendes af gravide, ammende og børn under 16 år uden lægens anvisning. Vaginaltabletterne kan godt anvendes under menstruation.

Dosering

1 vaginaltablet dagligt i 7 dage.


Indhold:
7 vaginaltabletter

Ingredienser:

Hyaluronic Acid (sodium hyaluronate), Lactitol Monohydrate, Polyethylene Glycol 6000, Crospovidone, Magnesium stearate, Citric Acid, Boric Acid

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra I say:
Varenummer: 33019

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.