Kleenex Balsam Lomme - 8 pk.

1
Se alle produkter fra Kleenex
Varenummer: 33609

Kleenex engangslommetørklæde med balsam

Kleenex produktet indeholder 8 lommepakker med nænsomme papirservietter, som har en plejende og beskyttende effekt på næsen når du bruger dem.

Servietterne er tilsat en mild balsam lavet på morgenfrue, aloe vera og E-vitamin, som alle har utroligt sunde og helende egenskaber. Aloe vera og morgenfrue virker beroligende på huden, så den ikke bliver øm og rød når du ofte pudser næsen. De milde ingredienser er med til at genopbygge din hud, når den slides på.

De små pakker med lommetørklæder er et musthave at have med på farten, og passer lige i tasken eller lommen. Er du syg, forkølet eller pudser du meget næse, er disse servietter perfekte til at beskytte din næse når du pudser den. 

Pakken indeholder 8 pakker med 9 servietter i hver. 
Servietterne har størrelsen 21x21 cm 
FSC mærket. 


Indhold: 8 pakker

Ingredienser

Paraffinum Liquidum, Stearyl Alcohol, Paraffin, Cera Microcristallina, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride, Calendula Officinalis Extract.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Kleenex
Varenummer: 33609

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.