Raunsborg Skin Tonic - 200 ml

1
1
1
Se alle produkter fra Raunsborg
Varenummer: 11964

Raunsborg Skin Tonic - opfriskende og tonende pleje til alle hudtyper

Her får du en rensende skintonic-vand, som har til formål at gøre din hud frisk, sund og klar til den efterfølgende pleje, så du opnår de bedste resultater muligt med dine hudplejeprodukter. 

Produktet er baseret på en alkoholfri formular, som indeholder aktive ekstrakter fra blandt andet sukkerroer, hyldeblomst og birkebark. Ingredienserne arbejder sammen på at tilfører huden masser af fugt, så den holdes blød, frisk og beroliget. Desuden virker troldhasselekstrakt og tranebær opstrammende og antibakterielt. På den måde efterlades du med en sund og ren hud hver gang. 

Anvendelse

Påfør produktet på en vatrondel, og rens huden forsigtigt. Du kan også med fordel vaske huden med Face Wash eller Face Scrub for en mere grundig rensning. Brug gerne produktet både morgen og aften, eller sågar i løbet af dagen for at opnå en friskere hud. 

Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Aqua, Betula Alba Sap, Hamamelis Virginiana Destillat, Propylene glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Beta Vulgaris, Hydrolyseret majsstivelse, Vaccinium Macrocarpon (Tranebær) ekstrakt, Hyldeekstrakt, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium sorbate, Parfume, Lactic acid, P-Anisic Acid, Sorbic acid

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raunsborg
Varenummer: 11964

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.