Ansigtsbørste

Eksfoliering af huden med en ansigtsbørste kan give dig en renere hud med en fantastisk glød. Bliv klogere på forskellen på manuelle og elektriske ansigtsbørster her, hvor du også kan læse mere om fordelene ved at benytte en ansigtsbørste. 

Hvad er en ansigtsbørste? | Sådan bruger du en ansigtsbørste | Manuel ansigtsbørste | Elektrisk ansigtsbørste

6 Produkt(er)

Hvad er en ansigtsbørste?

En ansigtsbørste er enten en elektrisk eller manuel børste, der med roterende bevægelser eksfolierer og renser din hud. Hvor mange nøjes med at rense huden med micellar water eller andre slags ansigtsrens, kan du med en rensende ansigtsbørste komme helt i dybden. Beurer FC 45 Ansigtsbørste kan rense huden 4 grundigere end hvis du blot bruger dine hænder. 

Hvad er eksfoliering?

Eksfoliering er en form for skønhedsbehandling, der er god for alle hudtyper. Når du eksfolierer din hud, renser du porerne, fjerne døde hudceller og stimulerer dannelsen af nye hudceller. Ved daglig eksfoliering kan du opleve færre urenheder og en smuk hud. Hvor ansigtsbørster hører til den manuelle eller fysiske eksfoliering sammen med eksempelvis Face Scrub, kan du også eksfolierer din hud kemisk. Her er AHA og BHA, glykolsyre og salicylsyre, blandt de mest populære produkter. Du kender måske også kemisk eksfoliering under navnet peeling. 
Hvordan bruges en ansigtsbørste?

Det er nemt at bruge en ansigtsbørste. De elektriske udgaver gør alt arbejdet for dig, mens du ved de manuelle selv må køre børsten i cirkulere bevægelser. 

  • Sørg for at gøre både din hud og børstehovedet våd inden brug
  • Vælg dit fortrukne renseprodukt – gerne af den skummende slags
  • Påfør renseproduktet på børstehovedet
  • Bevæg den elektriske eller manuelle ansigtsbørste i cirkulere bevægelser over huden
  • Har din elektriske ansigtsbørste flere hastigheder, skal du starte på det laveste

Manuel ansigtsbørste - ansigtsbørste i silikone mm.

De to forskellige ansigtsbørster kan i princippet det samme. Den manuelle udgave er ofte en silikone ansigtsbørste, men du finder også ansigtsbørster med hår eller fibre, som du kender dem fra kropsbørster. Manuelle ansigtsbørster er ofte billigere end elektriske børster - til gengæld har elektriske børster andre fordele. 

Ansigtsbørster er ikke kun for kvinder. Silikonebørster er velegnede til mænd med kort skæg, da den kan rense huden under skægstubbene, så du får rensen huden i hele ansigtet. Silikonebørster er desuden nemme at gøre rene, da de blot skal rengøres med vand efter brug. 

Ansigtsbørster med lange fibre eller hår kan bruges på hele kroppen. Det er vigtigt at du følger vejledning for rengøring og opbevaring for denne type ansigtsbørster. Du skal for eksempel huske at vaske din manuelle ansigtsbørste ordentligt og placere den med børsterne ned af, så den kan lufttørre ordentligt. Mikaka Face Brush har fibre af termo bøg som børster, ligesom den både er vegansk og bionedbrydlig. 


Elektrisk ansigtsbørste

Betegnelsen elektriske ansigtsbørste dækker over flere forskellige produkter til eksfoliering og rensning af ansigtet. Her finder du både almindelige rensebørster med roterende børstehoveder og den populære Beurer Pore Cleanser, der bekæmper hudorme. Den avancerede Beurer Microdermabrasion også er i sortimentet. Sidstnævnte har fundet bedst i test ansigtsbørste og er et fantastisk produkt til eksfoliering og aktiverende vakuummassage.  

Fordelene ved at benytte en elektrisk ansigtsbørste er mange. Disse børster har flere niveauer af hastigheder, udskiftelige børstehoveder og en længere levetid. Nogle elektriske børster har 3 års garanti. Du skal blot skifte børstehovedet med et par måneders mellemrum, så din børste forsat er ren. 

Beurer rensende ansigtsbørste

Beurer har et bredt udvalg af børster og børstehoveder. Med en Beurer ansigtsbørste er du sikret høj kvalitet og hos Med24.dk finder du ofte tilbud på Beurers produkter. De forskellige børstehoveder gør det muligt at finde lige netop den type, som passer bedst til din hud. Du kan også eksperimentere med forskellige hoveder på forskellige hastigheder. 

Flere Beurer ansigtsbørster er desuden vandtætte, så du trygt kan benytte dem i badet uden at bekymre dig om at ødelægge den. 

Fordele ved ansigtsbørster

  • Renser effektivt din hud i dybden
  • Forbedrer hudens elasticitet
  • Giver din hud fornyet liv og fjerner træthedstegn
  • Har en opstrammende effekt
  • Giver din hud en skøn udstråling og glød
link til toppen med24

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.