UNIQ Dermaroller 0,25 mm - 1 stk.

1
1
1
1
Se alle produkter fra UNIQ
Varenummer: 51270

UNIQ Dermaroller 0,25 mm - hudforbedrende dermarulle med 540 ekstra tynde mikronåle og et ergonomisk skaft

De seneste år er behandling med en dermaroller blevet populære. Denne rulle fra UNIQ er lavet med 540 ultratynde mikronåle med en længde på 0,25 mm samt et behageligt, ergonomisk håndtag i et eksklusivt design. UNIQ Dermaroller stimulerer huden for at give en nyfundet elasticitet og spændstighed. Derudover vil den forbedre din huds fasthed ved at bryde ned i hudens overflade i en helt smertefri behandling. Dette produkt er særligt velegnet til ar, strækmærker, rynker, cellulitis og uren hud.

Anvendelse:

Det anbefales at anvende UNIQ Dermaroller om aftenen, da din hud vil blive rød samt vil have mulighed for at regenerere sig selv over natten.

Behandl altid kun et område ad gangen. Undgå sarte områder i ansigtet, som blandt andet øjenlåg og læber. Rul dermarolleren over området med et jævnt, blidt tryk i forskellige retninger - både lodret, vandret og diagonalt. Gentag på andre områder, du ønsker at behandle. Afslut med at rense huden grundigt samt påføre et serum og en plejende ansigtscreme. Husk desuden altid at rengøre din dermaroller efter brug ved at desinficere den.


Indhold:
1 stk.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra UNIQ
Varenummer: 51270

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.