Argador Dermaroller, 0,5 mm. - 1 stk

1
1
1
Se alle produkter fra Argador
Varenummer: 29995

Argador Dermaroller til reduktion af akne, rynker, strækmærker og meget mere.

Argador Dermaroller er et instrument med en valse, hvorpå der er placeret 540 fine mikronåle, med en længde på 0,50 mm. Dette medicinske koncept blev opfundet, udviklet og indført i Tyskland i 2000.

Ved brug af Argador dermaroller kan du blandt andet opnå disse effekter:

  • Reduktion af acne og andre hud lidelser
  • Reduktion af fine linjer
  • Reduktion af dybe rynker
  • Reduktion af strækmærker
  • Reduktion i porestørrelse
  • Hudfornyelse ved af fjerne de døde
  • Fremskyndelse af cellefornyelse

Argador Dermaroller kan med fordel bruges umiddelbart efter påføring af en creme, for at cremen trænger dybere ind i huden og du dermed vil få et mere effektivt resultat.

Anvendelse:
Anvendelsen af Argador Dermaroller er smertefri. Du vil måske føle en let prikkende fornemmelse i begyndelsen. Det er helt normalt. De mikro-huller der bliver skabt af nålene, vil blive lukket igen efter kun et par minutter. Til dato har der ikke været rapporteret nogen bivirkninger. (Læs venligst betjeningsvejledningen.)
Ved hjælp af et let tryk, rul Argador Dermaroller frem og tilbage 2 til 4 gange i forskellige retninger(horisontalt, vertikalt og diagonalt), mens du trækker lidt i huden med den ene hånd. Dette vil sikre let indtrængning af nåle ind i huden.

Efter tre behandlinger vil huden føles ru. Dette er normalt, da de fine nåle fjerne gamle hudlag. Denne ruhed forsvinder hurtigt.

Når brug af Argador Dermaroller startes, skal brugshyppigheden være mindst én til to gange om ugen for at opnå optimalt resultat. Når din hud er blevet vant til behandlingen, kan du øge frekvensen op til 5 gange om ugen.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Argador
Varenummer: 29995

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.