Perspirex Roll-on mod armsved, 20ml

Perspirex Roll-on mod armsved, 20ml
80,00 -20%
Vejl. pris 99,95
(29) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Perspirex
Varenummer: 246
Ofte købt sammen
Perspirex Roll-on mod armsved, 20ml
Perspirex hånd og fod lotion, 100ml
Novettes Sweat Pads - 16 stk.
Pris i alt
44,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser
Perspirex Roll-on mod armsved, 20ml

Perspirex er et unikt patenteret produkt mod generende sved/armsved.
Perspirex er et Anti-perspirant produkt der findes som roll-on til armhulerne og lotion til hænder og fødder. Produktet virker som antiperspirant, der kan kombineres med den parfume man ellers bruger. Virker ved at reducere svedproduktionen i det pågældende område.

Anvend Perspirex uparfumeret roll-on mod armsved, når andre antiperspiranter ikke er nok. Perspirex kan være løsning på selv alvorlige svedproblemer.

Anvendes 2-3 gange om ugen for fuldstændig beskyttelse. Virkelig effektiv.
Bør ikke anvendes til børn.

Sådan bruger du Perspirex:

  • Påfør Perspirex om aftenen før du går i seng, da svedkirtlerne er mindre aktive om natten. Brug Perspirex hver aften indtil du opnår den ønskede virkning (som regel indenfor 1 uge). Hvis du har følsom hud påføres Perspirex hver anden aften i 2 uger.

  • Lad Perspirex tørre helt efter påføring

  • Vaskes af om morgenen medsæbe og vand. Påfør ikke Perspirex om morgenen. Du kan stadig bruge din almindelige deodorant eller parfume.

  • Hold sved og lugtgener under fortsat kontrol ved at bruge Perspirex 2-3 aftener om ugen eller efter behov.

  • Påfør Perspirex Roll-on med 2 strøg op og ned midt i armhulen. Huden skal være helt tør og ubeskadiget.
Ingredienser:
Alcohol denat., Aluminium Chloride, PEG-12 Dimethicone 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Carina Lysdahl - 10-11-2017
Genial, virker virkelig.
Af Birgit Dejgård - 04-03-2016
Har brugt dette vidundermiddel i flere år, det er effektivt og nem at at håndtere
Af Anna Jensen - 05-06-2015
Produkt udover alle forventninger! Troede ikke den ville være så effektiv som den er, da dens funktion næsten lyder for godt til at være sand. Lider normalt ikke af svedlugt eller af store våde pletter under mine armhuler. Men det kommer når jeg bliver nervøs og skal præstere, hvilket har gjort jeg har benyttet den op til mundtlige eksamineringer på mit studie, hvor jeg slet ikke har oplevet svedproblemet som tidligere, trods nervøsitet.
Af Kasper - 12-03-2015
Jeg har kun oplevet en positiv effekt ved brugen af dette produkt, og jeg har heldigvis hverken været ramt af kløe, svie eller irritation ved brug. Før havde jeg en tendens til at svede ret meget under armene i løbet af en typisk dag - naturligvis med svedpletter og svedlugt som et resultat heraf. Det er fuldstændigt væk nu, og jeg kan hver dag se frem til, når jeg er landet hjemme igen, at der ikke er svedpletter på tøjet eller fugtigt af sved i armhulerne. Det kræver blot to korte rul (op og ned) i hver armhule, lige inden man går i seng. Duften er kraftig men okay ved påførsel, og dette er forsvundet om morgenen, når man går igennem den daglige morgenrutine - man kan sagtens tage et bad og benytte egen roll-on efterfølgende uden tab af effekt. Anbefales bestemt til alle som er generet af sved under armene.
Af Rikke Eriksen - 02-03-2015
Hmm... Troede at det var et hypeprodukt. Men jeg må overgive mig. Selvfølgelig sveder man, altså man afgiver dråber, MEN det er på mig uden lugt. Og jeg er absolut ikke uden lugt når jeg sveder. Så dette er et mesterprodukt. Jeg mærker ikke at det svier, men jeg kan godt få nogle slemme "bylder" der ikke vil komme ud. Men det var i starten da jeg behandlede. Nu er det stabiliseret.
Af j0sai - 24-04-2013
Jeg vil sige den virker sku, kan svie lidt i starten, men det er til at leve med herligt produkt.
Af Jeanette - 30-04-2012
Dette produkt virker effektivt mod svedproblemer. Det kan dog svide lidt de første gange man bruger produktet. Jeg oplevede efter en periodes brug, at effekten blev en smule nedsat, men helt klart et produkt som kan anbefales.
Af Tine Kørner Rasmussen - 04-03-2012
Virker rigitg godt, men kan virke irreterende på huden.
Af Anonym - 12-12-2011
Det virker bare - kan være lidt hudirriterende, især i starten. Bare man læser indlægssedlen, og gør hvad der står, klarer man sig igennem. Derudover er det yderst billigt, for produktet holder længe - den jeg har der er ved at være tom, har vist holdt ca. 6 måneder.
Af Heidi Sørensen - 08-08-2011
Virker rigtig rigtig godt og er uden duft, så man kan sagten have parfume på uden at blande dufte :-)
Af Frederik - 22-06-2011
Virker meget godt, men kan være en anelse irriterende på huden.
Af Carina - 04-04-2011
Yderst effektivt. Kæresten bruger det én gang om ugen, og det fjernede straks både lugt og plamager under armene. Kan varmt anbefales ved svedproblemer.
Af Brita - 04-04-2011
Her er noget der virker, men jeg skal dog passe på hvor meget jeg tager på og hvornår, ellers svier det meget..men bruger lidt 1 gang om ugen..SUPER
Af jørgen hansen - 10-11-2010
Perspirex virker over al forventning - dog er det et meget stærkt produkt, som jeg åbenbart får lidt udslæt af, så jeg skal tænke over, hvor meget jeg bruger det, eller skejer min hud helt ud med plamager. Men det virker - ingen tvivl om det.
Af Helle Bak - 24-08-2010
Her er der faktisk et produkt der holder hvad det lover. Bruger man roll on'en efter brugsanvisningen, så vil man få tørre armhuler, og ingen lugt overhovedet. Man skal bare huske ikke at påfører produktet efter enten voksning eller barbering; venter selv mindst 2 dage. Ellers vil der virkelig gøre ondt!
Af Jalil Hosseini - 03-08-2010
Guds gave til mennesket! Endelig fandt jeg noget der duede mod svedproblemet. Ikke flere hvide skjorter der skal kasseres pga svedpletter der ikke vil væk. Alt tøjet kan bruge i flere dage uden at der svedpletter under armene. Jeg bruger den hver 14 dag og oplever aldrig at svede selv når jeg spiller fodbold eller løber. Kombiner den med en Nivea deo stick og få det perfekte resultat. Vil klart anbefale denne lille vidunder til enhver der har svedproblemer eller svedlugt i tøj, der ikke kan komme væk.
Af T.P. - 12-07-2010
Det virker faktisk!! Det er forfærdeligt her om sommeren med den lugt, og det tager Perspirex!
Af Bergur Gunnthorsson - 24-06-2010
Perspirex virker 100%. Den holder armhullerne helt tørre i længere perioder, jeg bruger det kun 1 gang om ugen efter 6 måneders brug. Før i tiden svedte jeg ved at se fjernsyn, så meget at mit tøj blev helt vådt. Jeg er glad for at ikke skulle skamme mig længere for generende svedpletter i mit tøj. Anbefaler denne produkt varmt til alle som har ikke løftet armene i længere periode på grund af svedpletter.
Af Louise - 03-06-2010
Dette produkt har givet mig friheden! - endelig kan man gå og hoppe og danse og ikke være bange for at haver kæmpe sved pletter under armene. - før i tiden svedte jeg af ikke og lave noget slev om jeg bare sad og kedede mig i timerne og ikke lavede noget så svedte jeg stadig overdrevet meget. - Jeg har prøvet alt indtil jeg fandt den her, og den virker sgu! :D - I love this product!! -Louise
Af Torben Aagaard - 04-05-2010
Dette produkt virker helt, som det loves i produktbeskrivelsen! Efter et par dages brug, er det slut med våde armhuler. Det kan dog svie lidt, når produktet påføres, som andre også nævner det. Ellers kan jeg så absolut kun anbefale dette produkt!
Af Max Hansen - 03-11-2009
Et absolut unikt produkt, holder armsved væk i flere dage. så er man ikke til diverse parfumerede deodoranter, er Perspirex Roll-on lige sagen.
Af Tobias dahl - 29-09-2009
Jeg er 15 år og har haft svedproblemer selv om jeg ikke har lavet noget rigtigt. Det er en ligesom en sygdom for mig at skulle gå og gemme det og "aldrig" løfte armene. Jeg begyndte på perspirex for et måned siden og har ikke haft svedproblemer siden. Det er et produkt som jeg vil bruge i meget lang tid! Jeg kan klart anbefale dette produkt!"
Af Jesper - 25-08-2009
Helt fantastisk produkt. Slut med store plamager under armene, når man er i stressede eller pressede situationer. Jeg kan nu gå i lyseblå og grå skjorter, hvor svedpletter bliver meget synlige. Skal ikke længere tænke over at have en langærmet trøje med for at skjule svedpletterne og undgå pinlige situationer. Dog kan det godt svie under armene, klø og give lidt udslæt, hvis man smører for meget på. Men dejligt med knastørre armhuler :-)
Af Nanna Gustafsen - 30-07-2009
Rigtig godt produkt! Holdt mig fuldstændig svedfri under armene i ca. 3 måneder! -Derefter mistede den virkningen.. Jeg sveder ikke helt så voldsomt mere. Man skal være opmærksom på at det er et ret kraftigt produkt mod sart hud og kan give en del irritation.. Men et super effiktivt produkt, mens det varer ;)
Af Mette - 07-07-2009
Produktet kan varmt anbefales. Virker over alle forventninger. Ingen grund til tøj-panik ved fremlæggelser, møder eller andet, det er jo fantastisk. Jeg har prøvet adskillige varer, men dette er sagen!! Dog skal det siges, at hvis man har anledning til eksem eller andet ved nye varer, skal man lige prøve på et lille stykke hud, for den kan godt virke en smule sviende under armene. Men jeg er vild med dette produkt!
Af Tim Laumann - 21-06-2009
Den virker helt perfekt, men er lidt hård mod huden!
Af Martin Veng - 16-06-2009
Et rigtigt godt produkt. Det ser ud til at virke som det skal, kan helt sikkert godt anbefalet. Har kun prøvet det i et par dage, men stadig er der en bestem forbedring.
Af Janus Busk - 13-04-2009
Jeg har brugt perspirex i et stykke tid nu. Jeg mener, at det har virker helt efter hensigten. Jeg bruger Perspirex et par gange om ugen og det holder sveden væk. Det er virkeligt rart ikke, at skulle tænke på et <a title=svedproblem href=hudpleje/svedproblemer/index.php/cPath/50_113> svedproblem</a>. Jeg anbefaler selv produktet, da jeg mener at det virker.
Af N Petersen - 18-03-2009
Synes dette produkt virker rigtig godt. Når man har brugt det et par dage i træk og derefter løbende som der er brug for det, så holder den virkelig sveden nede og man har dejligt tørre armhuler :)

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.