Mellisa Arnica Salve - 30 ml

Mellisa Arnica Salve - 30 ml
101,00 -15%
Vejl. pris 119,00
(7) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Mellisa
Varenummer: 480
Ofte købt sammen
Mellisa Arnica Salve - 30 ml
Nelsons Arnica Creme - 50 gr
Mellisa Skrubbecreme - 50ml
Pris i alt
103,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold
Anmeldelser

Mellisa Arnicasalve – 30 ml

- Multifunktionel salve til hele familien

Mellisa Arnica Salve forebygger frostskader – salven indeholder ikke vand og er derfor ideel tilansigtet i kulde og frost. Den anbefales til skiferien.
Den virker rensende, helende og desinficerende. En god salve at have i huset, hvis man har børn – så man altid kan pleje deres skrammer.

Anvendelse:
- Forebygger frostskader
- Heler små skrammer, sår, rifter, flossede neglebånd og blå mærker.
- Plejer huden efter hårfjerning – fjerner rødme.
- Plejer brystvorter efter amning.


Indhold: 30 ml

Prunus Armeniaca Kernel Oil ( abrikoskerneolie ), Cera Alba ( bivoks ), Lanolin. Chamomilla Recutita Oil ( kamilleolie ), Buxus Chinensis Oil * ( jojobaolie ), Olea Europaea Oil * ( olivenolie ), Calendula Officinalis Oil ( Morgenfrueblomstolie ), Arnica Montana Oil ( arnicaolie ), Squalana ( essentiel fedtsyre ), Tocopheryl Acetate ( E-vitamin ).

Økologiske ingredienser mærket med en stjerne *

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Michelle T - 24-02-2014
Oplever desværre ingen helende effekt ved brug af denne creme. Har forsøgt, at fremme helningsprocessen ved smårifter - uden effekt. Uhygiejnisk beholder, der ikke sikrer beskyttelse af cremen ved brug
Af Elisabeth Falkenberg - 16-01-2014
Jeg bruger denne salve til sport. Ved jeg at jeg skal ud og dyrke sport hvor jeg vil blive øm i musklerne bagefter, så smører jeg det på inden og lige bagefter. Virker bedst inden at musklerne bliver kolde. Hvilket resultere i at ømme muskler bliver reduceret gevaldigt eller slet ikke bliver ømme. Er man i tvivl kan man jo prøve at smøre halvdelen af kroppen ind :-) Mit øjeblik med Arnica, var en dag jeg faldt op af nogle trapper, mine tær blev øjeblikkeligt blå og gjorde meget ondt. Jeg puttede godt med Arnica på og gik i seng. Næste dag var de som nye :-) Efter det har jeg Arnica i tasken hvis uheldet skal være ude. HUSK! virker bedst inden kroppen selv begynder at reparerer. Også godt til røde børnenumser.
Af Grace - 05-04-2013
En rigtig god salve at have ved hånden til at behandle flere ting.
Af Sus - 18-06-2011
Jeg blev noget positivt overrasket over denne salve. Bruger den lidt all-round, den er rigtig god som læbe-pomade og JA! Den virker også på bumser!
Af Jan Pedersen - 15-09-2010
Denne creme er super god til at hele sår og har også hjulpet på acne...
Af Birgit Strauss - 04-06-2009
Virkelig god og effektiv salve, som kan bruges til det meste. Den er faktisk ret effektiv imod bumser, jeg syntes at det er lidt underligt, at en salve med så mange olier i, kan virke på bumser, men det gør den. Jeg bruger den til rigtig mange ting, som f.eks. til at gøre nye ar mindre synlige, imod irritation og kløe ved soleksem og nikkeleksem, til læber som er tørre og revner, tørre neglebånd, forbrændinger, hælrevner, bikinilinjen efter hårfjerning.. ja og stort set til alle mulige slags sår og rifter. Det er en klar salve, så man render ikke rundt og er hvid de steder man nu engang bruger den, dog er den ret fedtet, så sørg for at smøre den godt ud, eller brug den inden du går i seng.
Af sandra glasdam - 11-03-2008
Rigtig god til sår, rifter og meget tør hud. Jeg er selv rigtig glad for den og har brugt den i flere år. Den er drøj i brug og er derfor økonomisk. Endnu en god ting ved salven er at den kan bruges til mange forskellige ting så i stedet for at have flere forskellige creamer stående kan man nøjes med en. Kan med glæde anbefale den til andre.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.