Kundeservice
0 varer
Kurv
Mellisa Arnica Salve - 30 ml
Mellisa Arnica Salve - 30 ml

Mellisa Arnica Salve - 30 ml

84,95 DKK
-14%
99,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(7)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Mellisa Arnicasalve – 30 ml

- Multifunktionel salve til hele familien

Mellisa Arnica Salve forebygger frostskader – salven indeholder ikke vand og er derfor ideel tilansigtet i kulde og frost. Den anbefales til skiferien.
Den virker rensende, helende og desinficerende. En god salve at have i huset, hvis man har børn – så man altid kan pleje deres skrammer.

Anvendelse:
- Forebygger frostskader
- Heler små skrammer, sår, rifter, flossede neglebånd og blå mærker.
- Plejer huden efter hårfjerning – fjerner rødme.
- Plejer brystvorter efter amning.


Indhold: 30 ml


Varenummer: 480

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

IndholdTilbage til toppen

Prunus Armeniaca Kernel Oil ( abrikoskerneolie ), Cera Alba ( bivoks ), Lanolin. Chamomilla Recutita Oil ( kamilleolie ), Buxus Chinensis Oil * ( jojobaolie ), Olea Europaea Oil * ( olivenolie ), Calendula Officinalis Oil ( Morgenfrueblomstolie ), Arnica Montana Oil ( arnicaolie ), Squalana ( essentiel fedtsyre ), Tocopheryl Acetate ( E-vitamin ).

Økologiske ingredienser mærket med en stjerne *

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Michelle T - 24-02-2014 
Oplever desværre ingen helende effekt ved brug af denne creme. Har forsøgt, at fremme helningsprocessen ved smårifter - uden effekt. Uhygiejnisk beholder, der ikke sikrer beskyttelse af cremen ved brug
Af Elisabeth Falkenberg - 16-01-2014 
Jeg bruger denne salve til sport. Ved jeg at jeg skal ud og dyrke sport hvor jeg vil blive øm i musklerne bagefter, så smører jeg det på inden og lige bagefter. Virker bedst inden at musklerne bliver kolde. Hvilket resultere i at ømme muskler bliver reduceret gevaldigt eller slet ikke bliver ømme. Er man i tvivl kan man jo prøve at smøre halvdelen af kroppen ind :-) Mit øjeblik med Arnica, var en dag jeg faldt op af nogle trapper, mine tær blev øjeblikkeligt blå og gjorde meget ondt. Jeg puttede godt med Arnica på og gik i seng. Næste dag var de som nye :-) Efter det har jeg Arnica i tasken hvis uheldet skal være ude. HUSK! virker bedst inden kroppen selv begynder at reparerer. Også godt til røde børnenumser.
Af Grace - 05-04-2013 
En rigtig god salve at have ved hånden til at behandle flere ting.
Af Sus - 18-06-2011 
Jeg blev noget positivt overrasket over denne salve. Bruger den lidt all-round, den er rigtig god som læbe-pomade og JA! Den virker også på bumser!
Af Jan Pedersen - 15-09-2010 
Denne creme er super god til at hele sår og har også hjulpet på acne...
Af Birgit Strauss - 04-06-2009 
Virkelig god og effektiv salve, som kan bruges til det meste. Den er faktisk ret effektiv imod bumser, jeg syntes at det er lidt underligt, at en salve med så mange olier i, kan virke på bumser, men det gør den. Jeg bruger den til rigtig mange ting, som f.eks. til at gøre nye ar mindre synlige, imod irritation og kløe ved soleksem og nikkeleksem, til læber som er tørre og revner, tørre neglebånd, forbrændinger, hælrevner, bikinilinjen efter hårfjerning.. ja og stort set til alle mulige slags sår og rifter. Det er en klar salve, så man render ikke rundt og er hvid de steder man nu engang bruger den, dog er den ret fedtet, så sørg for at smøre den godt ud, eller brug den inden du går i seng.
Af sandra glasdam - 11-03-2008 
Rigtig god til sår, rifter og meget tør hud. Jeg er selv rigtig glad for den og har brugt den i flere år. Den er drøj i brug og er derfor økonomisk. Endnu en god ting ved salven er at den kan bruges til mange forskellige ting så i stedet for at have flere forskellige creamer stående kan man nøjes med en. Kan med glæde anbefale den til andre.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832