Kundeservice
0 varer
Kurv
Juhldal Face og Body Oil
Juhldal Face og Body Oil

Juhldal Face og Body Oil - 250 ml

127,95 DKK
-20%
159,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Vi anbefaler også - Marker for at lægge i kurv:
(4)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Face&Body Oil - 100 % pure ABRIKOSKERNEOLIE

Abrikoskerne-olie har aldrig tidligere været anvendt i udstrakt grad indenfor hud-formuleringer p.g.a. pris og begrænset tilgængelighed af de gode kvaliteter. 

Vi har imidlertid sikret os adgang til olien fra en speciel abrikos-type, sådan at vi har adgang til varen hele året. 
Den specielle abrikosvariant, er rigere på både de essentielle fedtsyrer og andre komponenter, så som vitamin E og squalene etc.. Udvindelsen af kerneolien sker med en særlig skånsom teknik. 
 
Vitamin E er nødvendig for at udnytte vitamin A"s fulde virkning. Vitamin A holder huden i klar, god sundhedsmæssig tilstand, og modstandskraftig overfor infektioner. 
Dette kan oversættes til ekstra fordele i produkter formuleret til at beholde hudens elasticitet, smidighed og klarhed efterhånden som den ældes. Olien alene giver god elasticitet, hvilket man ved brug nemt kan overbevise sig selv om.


Varenummer: 970
Ingredienser: Prunus Armeniaca Kernel Oil

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Stine - 14-06-2013 
skøn olie - bruger den til hele familien, der er aktive svømmehalsbrugere med alt hvad det medfører af tør hud. Da der hverken er duft eller fedtet fornemmelse ved produktet kan drengene også "klare" at blive smurt ind. Er dog ikke helt glad for prop/lukkemekanismen, da den godt kan blive lidt klistret efter at have ligget i svømmetasker og rullet rundt.
Af Pernille Pedersen - 06-07-2012 
Super god olie. Brugte den i forbindelse med min graviditet for at undgå strækmærker. Fik anbefalet den af andre og den virker
Af SB - 11-01-2011 
Jeg er ret vild med denne olie, og jeg bruger den både på ansigtet og kroppen som fugtgiver. Jeg anvender den også i forbindelse med 'the oil cleansing method', som er en metode, hvor man renser sit ansigt med naturlige olier. Jeg har endnu ikke kunnet finde ricinus olie i butikkerne, så det er rart at kunne købe fra Med24.dk
Af Ulla-Britt Holmquist - 15-02-2010 
gør huden dejlig blød og fedter ikke. Er god at smøre ind
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832