Ryg-Cremer hvid - 1 stk

1
(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Apo-Pharm
Varenummer: 8013

Ryg-cremer i hvid

Ryg-Cremeren er den stærkt efterlyste ”ekstra hånd”, der gør det let og behageligt at få creme på ryggen. Rygcremeren kan bruges til alle slags creme: almindelig creme, solcreme og medicinsk creme. 

Med Ryg-Cremeren behøver du ikke lege Storm P. Den er den idelle løsning på den irriterende, tørre og stikkende plet mellem skulderbladene, rigtig mange af kender. Også til den vigtige solcreme er den en nem og perfekt hjælp.

Ryg-Cremeren vejer næsten intet. Dens 50 cm. lange, buede skaft sørger for, at du kan nå overalt på kroppen. De 19 bevægelige kugler på cremehovedet fordeler og masserer blidt cremen ind.

Anvendelse

Har du én favoritcreme, åbner du til kammeret bag rullerne og fylder den i her. Ryg-Cremerens klare låg skrues nænsomt over massage-kuglerne efter brug og holder cremen frisk.

Ønsker du at skifte mellem creme og dufte fra dag til dag?
Så smører du blot lidt creme ovenpå Ryg-Cremerens ruller fra gang til gang i stedet.

Brug også Ryg-Cremeren til at fordele creme på resten af kroppen. Massér efter med hænderne. Det sparer tid, så du kan komme i tøjet og hurtigt ud af døren.

Rengøring

Ryg-cremeren er let at gøre ren i hånden eller i opvaskemaskinen. Kuglerne kan trykkes ind og ud for grundig rengøring. Beskytter du den mod slag og stød, har du en ven i årevis.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Apo-Pharm
Varenummer: 8013

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.