Epsom Salt, badesalt - 1,5kg

Epsom Salt, badesalt - 1,5kg
(4) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Epsom
Varenummer: 4208

Greenish Epsom Salt med blødgørende og muskelafslappende virkning

Epsom Salt er et godkendt kosttilskudssalt med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Saltet kan både benyttes indvortes eller udvortes. Udvortes kan det bruges som badesalt eller til fodbad samt til anvendelse i hjemmelavet scrub, hvis man tilsætter en god olie eller lotion. Indvortes kan det bruges som salt ovenpå din mad.

Der foreligger endnu ingen officiel dansk forskning på området, men flere udenlandske undersøgelser har vist at magnesium optages bedre igennem huden end ved indtagelse. Derfor kan du med fordel tage et fodbad med magnesiumholdige salte og på den måde optage magnesium.

Alle vitaminer og mineraler er afgørende for et godt helbred - også magnesium. Calcium er yderst vigtigt for dine muskler og magnesium hjælper med at regulere dette. Så sammenspillet mellem magnesium og calcium er vigtigt – specielt for musklerne. Læs mere om Epsom salt her.

Anvendelse af Greenish Epsom Salt

Tilsæt en kop (ca. 200g) epsom salt i dit varme karbad eller ca. 50g til et fodbad. Ved kur - følg altid lægens eller din behandlers anbefaling.

Anbefalet daglig dosis:
Ved indtagelse for voksne: 2 gr. = 53% ADT.
indeholder Magnesium 9,86%

Indeholder: 1,5 kg.

Magnesium Sulphate Heptahydrate
Ingredienser:

Magnesium Sulphate Heptahydrate

Oprindelsesland: Tyskland
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?