Fodmaske

Har du tør og hård hud på fødderne? En fodmaske er en god måde at slippe af med hård hud på fødderne. Du kan både finde fodmasker med en fugtgivende eller peelende effekt. Læs mere om fodmasker her

31 Produkt(er)

Fodmaske – En god løsning til tør og ru hud på fødderne

En fodmaske er en effektiv måde at få en dybdegående fodbehandling hjemme hos dig selv. De er nemme at bruge og kan hjælpe med at løse en række fodrelaterede problemer såsom tør hud samt ru eller sprukne hæle. Du kan både få fodmasker med en peelende effekt og fodmasker med en intens fugtgivende effekt. 

Det er nemt og effektivt at bruge en fodmaske hjemme hos dig selv. Nogle skal bruges i forbindelse med et fodbad, i mens andre skal på tør hud og bruges som engangssokker. 

Fugtgivende fodmaske til hård hud

Hård hud på fødderne er et almindeligt problem for mange mennesker. Faktorer som dårligt fodtøj eller mangel på pleje er bare nogle af de ting, som kan føre til hård hud. Heldigvis er fodmasker til hård hud en enkel og effektiv løsning for at tackle dette problem. 

En fodmaske til hård hud er en afslappende måde at tilfører en masse fugt og næring til dine fødder. De indeholder en række nærende ingredienser såsom aloe vera, shea smør, eucalyptus og olier, der trænger ind i huden, og efterlader den blødere og mere hydreret. En fodmaske til hård hud er god at bruge som en kur, når du virkelig skal forkæle dine fødder, da den giver intens og dybegående pleje. Du kan herefter holde resultatet ved lige med en god fodcreme til hverdag og bruge fodmasker efter behov. 

Det kan være en god ide at bruge en fodscrub inden, så du kan få fjernet døde hudceller. Efter du har skrubbet din hud, anvendes den plejende fodmaske på en tør og ren fod. På denne måde vil din hud, bedre kunne absorbere de nærende ingredienser fra fodmasken. 

Brugen af fodmasker er en nem og behagelig måde at få en dybdegående fodpleje. Giv dine fødder den pleje, de fortjener, og nyd bløde, glatte og velplejede fødder. 

Fodmaske peeling

En fodmaske peeling er en intensiv fodbehandling, der hjælper med at fjerne den hårde og tørre hud på fødderne. Fodmasker med en peelende effekt indeholder ofte en blanding af skånsomme eksfolierende ingredienser såsom frugtsyrer. 

For at opleve de bedste resultater, bør du først vaske fødderne grundigt for at fjerne snavs. Påfør derefter fodmaske peelingen, som ofte er engangssokker, der blot skal tages på fødderne. Det er forskelligt, hvor længe en fodmaske peeling skal sidde på, så derfor bør du altid læse på indpakningen inden brug, så du anvender fodmasken korrekt. 

Herefter skal du vaske overskydende produkt af i varmt vand. Den hårde hud vil nu begynde at skalle af efter nogle dage. Slutresultatet vil være bløde og glatte fødder. 

For at holde resultatet ved lige er det en god ide at bruge en god fodcreme til hverdag, så dine fødder får en god daglig pleje. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.