Fodbad

Et fodbad er en afslappende måde at forkæle dig selv på. Du kan bl.a. tilføje fodbadesalt og æteriske olier for en følelse af wellness. Læs med og få en simpel opskrift på et hjemmelavet fodbad her!  

40 Produkt(er)

Fodbad – en afslappende forkælelse

Fodbad er en del af manges fodplejerutine, hvor fødderne bliver nedsænket i varmt vand med tilføjelse af forskellige ingredienser som f.eks. salt, æteriske olier eller badeolie. Det kan have en beroligende effekt på trætte fødder, øge blodcirkulationen og hjælpe med at løsne op for hård hud. Fodbad er en nem måde at forkæle dig selv på, og give dig en følelse af velvære. 


Fodbadesalt - en effektiv og luksuriøs tilføjelse til dit fodbad

Fodbadesalt er en populær ingrediens, der anvendes i fodbade for at forbedre den generelle oplevelse og tilføje flere fordele til dit fodbad. Fodbadesalt er typisk lavet af groft havsalt, men kan også indeholde andre ingredienser som f.eks. eukalyptus, lavendel, rosmarin eller andre æteriske olier. 

Fodbadesalt, i forbindelse med et fodbad, kan bidrage til at virke afslappende på trætte fødder, øge blodcirkulationen og reducere hævelse. Det kan også hjælpe med at fjerne døde hudceller og bekæmpe bakterier, der kan forårsage fodlugt. 

Der findes mange forskellige typer af fodbadesalt med variende ingredienser. Når du vælger fodbadesalt, kan du vælge ud fra dine behov. Hvis du f.eks. ønsker en ekstra blødgørende effekt, kan du vælge en type med ekstra nærende olier, eller hvis du ønsker at opnå en afslappende effekt, kan du vælge en med æteriske olier såsom lavendel eller rosmarin. 

At tilsætte fodbadesalt til dit hjemmelavede fodbad er en nem måde at opgradere din fodplejerutine og få en ekstra luksuriøs oplevelse. 


Lav dig selv et hjemmelavet fodbad

Et hjemmelavet fodbad hjælper med at rense, blødgøre og lindre trætte fødder, samt give en afslappende oplevelse. Du kan justere mængden af ingredienser efter eget ønske og skifte æteriske olier for en varieret oplevelse. Nedenfor finder du en simpel opskrift til et hjemmelavet fodbad. 

Ingredienser: 

  • 2-4 skefulde fodbadesalt
  • Valgfri - 10 dråber æterisk olie ( f.eks. lavendel, eukalyptus eller rosmarin)
  • 1 skefuld badeolie

Fremgangsmåde: 

  1. Fyld en balje med varmt vand.
  2. Tilsæt fodbadesalt, badeolie og valgte æteriske olier til vandet.
  3. Rør ingredienserne indtil de er opløst.
  4. Lad fødderne være i vandet i ca. 20-30 minutter.
  5. Du kan bruge en fodscrub eller fodfil i forbindelse med fodbadet, for at døde hudceller.
  6. Tør fødderne og afslut med en god nærende fodcreme.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.