Pudderdåserne Alt i en Makeupfjerner - 200 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 40858

Alt i én Makeupfjerner fra Pudderdåserne for en ren og fin hud

Her får du en effektiv men skånsom makeupfjerner baseret på micellar-vand, som renser hud og øjne fra makeup og andre produktrester. 

Produktet er perfekt til dig med sensitiv hud og øjne, som ikke tåler mange af de skadelige ingredienser, der findes i mange andre produkter på markedet. Udover at fjerne alle spor af makeup fra huden indeholder produktet nærende ingredienser såsom Hyaluronsyre, der giver en fugtig og velplejet hud, så du efterlades med et friskt, rent og sundt ansigt. 

Fordele:

  • Parfumefri
  • Uden alkohol
  • Ingen parabener
  • Beroliger huden
  • Nem at bruge for en hurtig rens

Anvendelse

Påfør rensevandet på en vatrondel og fjern din makeup ved nænsomt at glide den hen over huden - du behøver ikke skylle efter med vand. Makeupfjerneren kan både bruges på hud-, læber- og øjne til let eller vandfast makeup. Hvis du ikke ønsker at fjerne makeup, er produktet også godt som en let og opfriskende rens. 

Indhold: 200 ml

Ingredienser:

Vand, Propylene glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Glycerin, Panthenol, Phospholipids, Sphingolipids, Hyaluronic Acid, Mel\Honey\Miel, Sodium Chloride, Fytinsyre, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium sorbate

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 40858

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.