Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl - 150ml

Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl
54,95
(30) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Innopoo
Varenummer: 243
Ofte købt sammen
Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl - 150ml
Læsø SaltCare Shampoo - 150 ml
Læsø SaltCare Gel - 100 ml
Pris i alt
126,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold
Anmeldelser

Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl

Terva (tjære) shampoo fra Innopoo indeholder aktivt zink pyrithione og ægte naturlig tjære. Denne shampoo er effektiv mod skæl og samtidig mild mod hovedbunden.

Anvendelse:

 Shampooen masseres ind i fugtigt hår og hovedbund. Vent 3-5 minutter før du skyller grundigt med lunkent vand.
Brug Innopoo Terva/Tjære shampoo ved hver hårvask i 1-2 uger, herefter 1 gang ugentligt eller efter behov.


Indeholder: 150 ml.

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamide DEA, PEG-15 Glyceryl Isostearate, Cocamidopropyl Betaine, Zink Pyrithione, Sodium Shale oil Sulfonate, Polyquaterium-10, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Jens Møller Thomsen - 06-03-2018
Har brugt denne shampo i mange år, og den holder helt sikker min hovebund for for skæl til en fornuftig pris
Af Kristian Thomsen - 12-01-2018
Har prøvet mange shampooer og lider af eksem i hoved bunden. Denne shampoo har fjerner alt eksem. Og bruger den til hyppig har vask.
Af Lars K - 18-04-2017
Har prøvet mange forskellige shampoer, men den her ser ud til at virke.
Af Bente Justesen - 10-04-2016
Min halvvoksne søn har længe døjet med skæl og vi har prøvet alt. Denne shampoo har fået bugt med det
Af Camilla L.L - 05-02-2016
Virkelig effektiv shampoo mod skæl. Har tilbagevendende skælproblemer og lider af meget sart hovedbund, men den her er yderst effektiv og mild og efterlader håret blødt i forhold til andre skælshampooer. Kan bestemt anbefales.
Af Nina Thomsen - 26-01-2016
Virkelig god shampoo mod skæl! har haft skæl i lang tid og kunne bare ikke få det væk.. Men da prøvede denne shampoo virke allerede fra første vask :)
Af Malene - 17-01-2016
Denne shampoo har hjulpet mig så meget! Min hovedbund kløer ikke når så meget og skæller heller ikke. Men efter tre måneders brug kan jeg stadig ikke trappe ned for bruget af den. Hver gang jeg ikke bruger den, så bliver min hovedbund træls igen. Jeg arbejder derfor på at finde ud af hvor problemet stammer fra - i mellem tiden redder denne shampoo mig!
Af Sten - 07-01-2016
Har prøvet alle mulige skælshampoo. De bedste fra forskellige frisører samt dem man kan købe på apoteket. Ingen shampoo har virket og fjernet min tørre hovedbund og skæl. Jeg har nu købt Innopoo, da jeg læste gode anmeldelser på den. Og hold da op den er god. Startede med 14 dage vask hver dag. Herefter forsvandt alle skæl problemer. Bruger den herefter ca 1 gang om ugen, da jeg ikke har skæl længere. Kan kun anbefale denne shampoo. Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser på produkter, men synes den her skulle have en.
Af Mette N - 30-11-2015
Virkelig effektiv. Har prøvet mange forskellige shampoer mod skæl men denne her er absolut den bedste.
Af Anne-Lise Christensen - 06-10-2015
Dette produkt hjælper desværre ikke mig med Psoriasis i hovedbunden, men det hjælper på eksem på mine skulder så det er hvad jeg bruger det til så det holdes nede frem for creme.
Af Amalie Hansen - 20-09-2015
Havde hørt at denne shampoo kunne have en positiv effekt mod psoriasis i hovedbunden, men dette virkede desværre ikke for mig. Ved derfor ikke om den er god mod skæl, men en lækker shampoo.
Af Signe L. - 06-06-2015
En rigtig god shampoo, der hjalp mig med at komme af med mit skæl-problem. Efter at have brugt den dagligt i en uge, er det nu nok at bruge den ca. 1 gang om ugen.
Af Sidsel K. - 29-09-2014
Fantastisk shampoo hvis man døjer med irriteret hovedbund. Da intet andet hjalp på min hovedbund, som blev ved med at drysse med små hvide flager, gik jeg til læge. Min læge havde selv haft eksem som barn og kendte derfor personligt til problemet med meget tør hovedbund som voksen. Hun anbefalede mig med det samme terva shampoo (som det hed på det tidspunkt). Efter jeg er begyndt med at bruge denne shampoo har jeg ikke haft hovedbundsproblemer. Få gange har jeg holdt pause med shampooen, og der begynder hovedbunden efter 1,5 uges tid at få samme symptomer som tidligere. Shampooen får derfor min bedste anbefaling - også set i forhold til prisen.
Af Anne-Lise Christensen - 24-06-2014
God shampoo til skæl og udtørret hovedbund. kan godt anbefales hvis man har problemer
Af Jytte Andersen - 24-06-2014
Denne shampoo er fantastik . Min mand har prøvet alt uden virkning . Efter 3 uger med terva tjæreshampoo har han ingen skæl
Af Jakob E - 28-12-2013
Var lidt skeptisk ved køb af produktet, da jeg tidligere har prøvet diverse andre anti-skæl produkter. Allerede efter en uges tid kunne jeg registrere, at mit problem var løst. Produktet giver mig et blødt skælfrit hår som om jeg både har anvendt shampoo og balsam. Bruger det cirka én gang ugentlig og er samlet set yderst tilfreds.
Af Mette Schultz Jørgensen - 21-04-2013
Min kæreste lider af skæl så snart han ikke bruger denne shampoo. Intet andet har virket. Så prøv den endelig hvis I har problemer. Jeg har ikke selv prøvet den, men på mænd er den virkelig drøj i brug. Han har haft den i flere måneder og den er stadig halv fuld.
Af Rune Andersen - 11-10-2012
Denne shampoo har desværre ikke haft nogen virkning overhoved, så jeg vil lede videre efter et billigere alternativ til nizoral
Af anne - 26-07-2012
jeg har brugt den har i noget tid nu og jeg synes at den virker rigtig godt helt klart i top :)
Af Karen Margrethe Skovhus - 14-05-2012
Købte dette produkt til min kæreste, som ikke har haft succes med andre skælprodukter. Dette er ubetinget det mest effektive produkt han har prøvet. Kan varmt anbefales.
Af Erling Hermansen - 25-01-2012
Jeg har igennem mange år lidt af skæl og kløe samt hyppige røde udslet i hovedbund, samt skurv i mit skæg. - Jeg har igennem årene prøvet et utal af forskellige skælshampooer også receptpligtige. Terva Tjæresham- poo har ubetinget været det mest effektive overhovedet,efter 2 x hårvask var skæl, kløe og skurv forsvundet. Umiddelbart vil jeg vurdere det til at være det bedste produkt på markedet. Det er ligeledes sæærdeles drøjt i brug.
Af Christian - 12-12-2011
Super god skældshampoo, som fjerner skæld i løbet af få dage. Jeg bruger den hver dag og kan varmt anbefale den
Af Anders Lassen - 29-11-2011
En effektiv shampoo der kan burges dagligt ved tørre skæl. Har brugt den over en længere periode, uden problemer. Den udtørre ikke, men efterlader hovedbunden behagelig.
Af Jeannie Hansen - 19-04-2011
En rigtig god shampoo - den hjalp hurtigt og effektivt på "problemet".
Af Bao Truong - 09-01-2011
Rigtig god skælshampoo! Den hjalp mig af med mit skælproblem, men det tog bare et par uger, før der for alvor kom tegn på at den virkede. Den er pengene værd og er bare fantastisk. Jeg giver den 5/5!
Af zdr - 31-10-2010
Denne her shampoo er genial ved kronisk skæl og ved hovedbunds-psoreasis. Har bare prøvet ALT også de virkeligt dyre shampoer, saltkure, eddikebade osv - og denne her er den eneste den virkelig kan gøre en forskel. bare suynd at flasken er så grim i design/farve og at nå ja, shampooen ikke dufter spor godt. Men den er uundværlig hos os!!! :-)
Af Christine - 09-09-2010
Jeg kan også kun anbefale shampooen! Den kan bruges dagligt eller et par gange om ugen!
Af Rikke Bladt - 17-08-2010
Har gennem en periode afprøvet dette. Fandt ikke nogen virkning, og skællene fortsatte med at være lige så tydelige som før.
Af Anna Jonsdottir - 17-12-2009
Et af de bedste skælmidler jeg har brugt. Kan varmt anbefales.
Af Mette Eliassen - 22-01-2008
Den er god til kronisk skæl eksem . God mød kløende hovedbund. Håret bliver blødt og lækkert og skinnende

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.