Dr. Organic Shampoo Tea Tree - 250 ml

Dr. Organic Shampoo Tea Tree - 250 ml
Se alle produkter fra Dr. Organic & Dr. Organic Tea Tree
Varenummer: 9355

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Dr. Organic Shampoo Tea Tree - 250 ml.

Denne milde, men kraftfuldt rensende shampoo, er beriget med Organic Tea Tree olie og Aloe Vera som blidt renser hår og hovedbund og efterlader det straks revitaliseres, frisk og hydreret. Den giver en opkvikkende virkning, men virker samtidig beroligende og fugtgivende på hovedbunden. Dr. Organic Tea Tree shampoo er ideel til både normal og fedtet hår.

Dr. Organic benytter kun de fineste naturlige og økologiske råvarer hvor det er muligt. De aktive ingredienser stammer fra hele verden, og er alle grundigt testet for at sikre at de opfylder vores strenge retningslinjer for kvalitet. Kombineret med de nyeste videnskabelige metoder til udvinding,  ønsker Dr. Organic at sikre at de aktive stoffer bevares for derved at skabe produkter der virkelig fungerer.

Tea Tree:
Denne enestående plante har fantastiske antibakterielle egenskaber. Ideel til dem med problem hud. Bedst til beskadigede hud.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.