Mádara 3-Min Growth-Boost Scalp Treatment - 100 ml

Mádara 3-Min Growth-Boost Scalp Treatment - 100 ml
Se alle produkter fra Mádara Organic Skincare
Varenummer: 38777

Mádara - 3 Minute Growth-Boost Scalp Treatment understøtter en sund hovedbund og optimal hårvækst

3 Min Root-Boost Scalp Treatment er naturlig kur til hovedbunden fra Mádara, som er særligt velegnet til dig, der ønsker at give dit hår et boost for et tykkere og sundere look på kort tid. 

Produktet er baseret på en række aktive ingredienser, for eksempel kantarelsvampen, som blandt andet indeholder silikonelignende polymer, der er med til at styrke håret. Formularen indeholder masser af aminosyrer, mineraler og vitaminerne B3 og B5, som giver tykt og normalt voksende hår. Koffein og zink virker revitaliserende og stimulerer hovedbunden hvilket ligeledes understøtter et sundt hår. Den effektive kur er særligt målrettet dig, der døjer med tyndt hår, hårtab og en usund hovedbund. 

Egenskaber

  • Giver mere volumen ved hårrødderne
  • Fremmer hårvækst og understøtter et sundt hår
  • Efterlader håret sundere og stærkere
  • Modvirker aldring af hårbunden
  • Indeholdt i bæredygtig genbrugs-emballage

Anvendelse

Produktet masseres godt ind i en tør hovedbund og lades sidde i 3 minutter for optimal virkning. Behandlingen skylles ud af håret efter 3 minutter, og håret vaskes med shampoo. For det bedste resultat anvendes produktet 2-3 gange om ugen, gerne i kombination med Grow Volume Shampoo og Conditioner

Indhold: 100ml

Ingredienser:

Vand, Chantharellus Cibarius (Chanterelle) Extract, Alkohol, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Zinc PCA, Aroma, Carrageenan, Cellulose gum, Koffein, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Ceratonia Siliqua Gum, Sukrose, Hydrolyzed Keratin, Xylitol, Lactic Acid, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Sodium Benzoate

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EcoCert Glutenfri segl Leaping Bunny / Ikke testet på dyr Nut free

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?