Beurer permanent hårfjerning, IPL5500

1
1
1
1
Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 35142

Beurer IPL Pure Skin Pro - permanent hårfjerning der er nem og sikker

Oplev en nem og sikker permanent hårfjerning med Beurer IPL Pure Skin Pro. Glem gamle hårfjerningsmetoder og få langtidsholdbar hårfjerning i hjemmets trygge rammer.

Beurer IPL5500 Pure Skin Pro sikrer en nem og sikker langtidsholdbar hårfjerning. Allerede efter 3-4 behandlinger kan din hårproduktion på det givne område være reduceret med op til 50%.

Med lyspulseringsteknologien kan Beurer IPL5500 bruges på ansigtet, arme, ben, ryg, mave, bryst, bikinilinje og armhule. Bemærk dog, at teknologien ikke kan bruges på mørk hud og meget lyse hår. Apparatet er dermatologisk og klinisk testet.

Beurer IPL5500 leveres med en patron med op til 200.000 lyspulseringer. Du kan forvente en behandlingstid på ca. 20 minutter for hele kroppen.

Beurer IPL5500 har en 2-i-1 hudtype- og kontaktsensor, der automatisk genkender din hudtone og regulerer lyset i overensstemmelse hermed.

5 års garanti

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Beurer & Beauty By Beurer
Varenummer: 35142

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.