Deo Crystal stick DO2 - 80 gr

DO2 deo crystal
(8) Se anmeldelser
Se alle produkter fra DO2
Varenummer: 12858

Deo D02 crystal stick uden indhold af problematiske stoffer, 100% mineralsk og naturligvis Svanemærket!

I disse ”kemitider” er der en stadig stigende efterspørgsel efter Svanemærkede produkter: Effektive og helt fri for parfume, alkohol, olie, parfume, konserveringsmidler (f. eks. Triclosan) , parabener,Aluminium Clorid mv., som kan irritere huden og skade kroppen. DO2 spray deodorant er den eneste spray deodorant på markedet, der har kunnet Svanemærkes!

Naturens egen deodorant DO2 består af Alun krystaller, der er et 100% mineral. Alun opstår om vinteren som et væskeudtræk i vulkansk aske. Om foråret, i solskinnet, opstår så krystallerne.

Adstringerer huden - hæmmer sved uden at blokere huden
Desinficerende - forhindrer, at de fordærvede og stærkt lugtfremmende bakterier trives på huden. Svampehæmmende - hæmmer og nedbryder svamp.

Virker mindst 24 timer;
De naturlige alun krystaller i DO2 er hudvenlige og desinficerende, dvs hæmmer bakterievæksten, der forårsager ubehagelig svedlugt eller "deodorantlugt" i mindst 24 timer. Samtidig giver deodoranten et surt (lavt pH) miljø, som de bakterier, der bekæmper svamp naturligt, skal have.

Andre anvendelsesområder
Inkontinens og DO2. Sprøjtes der direkte på tekstilen eller trusseindlægget  slipper mange af med evt. ubehagelig lugt.  Det naturlige Alun lægger sig som en tør hinde, aktiveres af fugten og hæmmer bakterievæksten!

Svedige fødder og lugtende sko. DO2 fjerner problemet med fugtige fødder og lugtgener ved tætsluttende sportssko.

Og til vinter er mange kvinder generet af varme og ildelugtende fødder i deres støvler. Sprøjt under fødderne og i fodtøjet (fra de er nye), og du har dejlige, tørre fødder hele dagen. Og sportsskoene behøver ikke at blive parkeret uden for døren...

Anvendes også fint i ankel/ knæbeskyttere. Kan også anvendes som myggebalsam mm.

Praktiske råd:
Huden kan med fordel fugtes inden inden krystal deodoranten påføres, dette er for at skabe en hinde af krystaller for bedre dækkeevne.

Ved for kraftig dosering, kan der opstå en vis irritation af særlig tynd hud, hvorefter en pause på et par uger anbefales. Derefter fortsættes som sædvanlig. Også ideel til feriebrug: Fylder kun lidt og kan anvendes af hele familien!

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?