LEA Body & Shave - 1 Skraber + 1 blad

1
Se alle produkter fra LEA
Varenummer: 57973

LEA Body & Shave - skraber til kroppen

Denne skraber er specielt designet til effektiv hårfjerning på mænds krop. Barberbladet har imponerende 3+3 klinger, hvilket betyder i alt 6 klinger. Skraberen er udstyret med et bevægeligt og afrundet hoved, der tilpasser sig vanskelige områder på kroppen for en optimal barbering. Barberbladene er forsynet med en beskyttende strimmel samt to strimler med blødgørende olier, hvilket sikrer en behagelig barbering med minimal irritation.

Det skridsikre og ergonomiske skaft giver en behagelig og sikker barbering, selv når hænderne er våde. Den åbne arkitektur på bagsiden af barberbladene gør det nemt at skylle bladet rent efter brug.Kort sagt er denne skraber den perfekte løsning til mænd, der ønsker en glat barbering af kroppen.

Pakken indeholder 1 skraber og 1 barberblad.


Indhold: 1 skraber + 1 blad

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra LEA
Varenummer: 57973

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.