HårStopp Ansigt - 15 ml

1
1
1
1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HårStopp
Varenummer: 7995

Hårstopp Ansigt fra Arcon Scandinavia sikrer dig enkel og effektiv bekæmpelse af uønsket hårvækst i ansigtet

HårStopp er en mild, skånsom og effektiv creme, der får hårene til at stoppe med at gro. HårStopp Ansigt kan blandt andet bruges på overlæbe, hage, kinder. Cremen er baseret på naturlige ingredienser og er fri for kemikalier og parabener. De biologisk aktive stoffer er hentet fra sterolkomplekset BioAlfa, som består af specielle steroler, udvundet af vilde sojabønner. Disse er medvirkende til, at hårene ikke vokser ud igen.

Anvendelse

OBS. HårStopp Ansigt indeholder dobbelt så meget af det aktive ingrediens som HårStopp Krop. Ansigtshår er en kraftigere hårtype end den på kroppen og derfor kan Hårstopp Krop ikke bruges i ansigtet.

  1. Start med at fjerne hårene på det aktuelle område - dette gøres bedst med voks, pincet eller en anden form for epilering.
  2. Cremen påføres jævnt på det ønskede område 2 gange dagligt (morgen og aften) - HårStopp kan sagtens kombineres med andre cremer, som du bruger i din daglige rutine.
  3. Du vil begynde at se resultater efter 2 måneder, og efter 4-6 måneder er problemet med uønsket hårvækst i langt de fleste tilfælde løst.
  4. Efter 4-6 måneder er det nok at påføre Hårstopp 2-3 gange ugentligt for at vedligeholde resultatet.

Kliniske studier

Formålet med de kliniske studier af det aktive ingrediens i HårStopp var at vurdere effektiviteten af HårStopp for at minimere og forebygge uønsket hårvækst. Testen omfattede 60 kvinder i alderen 18 til 50 år, som blev målt og analyseret igennem et halvt år.

  • 98% af kvinderne opnåede en markant reduktion af hårvæksten.
  • 63% opnåede et total stop af hårvæksten på det behandlede område.

De kliniske studier er foretaget af Evelyn Falconi Klein på Universitetet i Pavia (Centeret for cellulær molekylebiologi) og blev understøttet af professor Fulvio Marzatico. Kvalitetskontrollen blev foretaget af professor Claudio Angelinetta, (Studie nr. 2001C353F af 20. september 2001). Øvrige kliniske studier blev samtidig udført vedrørende hudirritationer og andre bivirkninger, (Studie nr. 2000I004P af 3. oktober 2000 og 2001A083V af 2. marts 2001), der begge havde til resultat, at der hverken kunne påvises bivirkninger, irritationer eller risici herfor.


Indhold: 15 ml.


Ingredienser:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitat, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glycerin, PEG-100 stearate, Glycine Soja Sterols, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tocopherylacetat, Carbomer, Imidazolidinyl urea, Potassium sorbate, Parfume, Sodium Hydroxide, Allantoin, Tetrasodium EDTA, Lecithin, Bisabolol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Ascorbylpalmitat, Hydroxycitronellal, Kumarin, Citric acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra HårStopp
Varenummer: 7995

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.