Pandy

Pandy er slik uden tilsat sukker, der smager som almindelig slik.
Slikposerne indeholder 1 g. sukker pr. pose, og kommer i flere skønne smagsvarianter. Surt, sød og salt – der er en smag til alle. 
Find Pandy Chips her

Mix 5 valgfri Pandy slik for 95 kr.

9 Produkt(er)

Pandy slik indeholder færre kalorier end almindeligt slik

Pandy slik er kalorielet og meget velsmagende slik uden tilsat sukker. Poserne indeholder ca. 47% færre kalorier pr. 100 g. En pose slik indeholder ca. 92 kalorier, 2,6 g. protein og 11,5 g. kulhydrater.

Pandy´s vision

Pandy har en vision om at alle der elsker slik, også kan spise slik selvom de gerne vil leve en livsstil hvor sukker ikke indgår. Pandy producere slik ud fra den vision at slik skal smage godt både det søde, salte og det syrlige.
Pändys slik er en nyfortolkning af traditionelt slik med reduceret sukkerindhold.

Hvad er Pandy slik?

Pandy slik er kalorielet og velsmagende. Pandy tilbyder syrligt, sødt og salt slik og indeholder 47% færre kalorier end almindeligt slik pr. 100 gram, samtidig med at det smager fantastisk og er svært at modstå.

Poserne kommer i praktiske poser på 50 g. og hver pose indeholder ca. 92,5 kalorier, 2,6 gram protein og 11,5 gram kulhydrater, så du kan sagtens nyde en pose slik for få kalorier.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.