Omron Digital termometer

Mål din temperatur med et digital termometer fra Omron

Der udbydes en helt masse forskellige digitale termometer og alle med forskellige formål. Det er ligeledes også vidt forskelligt, hvad vi hver især skal bruge et digital termometer til. Nogle bruger det til at måle temperaturen i øret, på panden, overflader eller selve rummet de befinder sig i. Et digital termometer anvendes ofte også til at måle temperaturen på sit barn.

Hvad er vigtigt ved en måling af temperaturen?

Den målte kropstemperatur afhænger naturligvis altid af, hvor den måles. Der er derfor ikke nogen simpel ”normal temperatur”. Endvidere varierer et sundt menneskes kropstemperatur også efter aktivitet og tidspunkt på dagen. Kropstemperaturen vil nemlig typisk være forhøjet efter fysisk aktivitet.

Direkte sagt, skelnes der mellem en kernetemperatur og en overflade, hvor overfladetemperaturen måles på hudoverfladen og er en blandet temperatur mellem kroppens kernetemperatur og omgivelsestemperaturen. Kernetemperaturen måles ved at indsætte et termometer i et kropshulrum, som giver temperaturen på slimhindevævet.

Hvilket digitale termometer fra Omron skal jeg vælge?

Ovenstående spørgsmål afhænger naturligvis af, hvad du skal benytte det digitale termometer til. Hvis du har brug for at måle øretemperaturen, er Omron GentleTemp 520- Øretermometer det helt rette valg for dig. Dette termometer er udstyret med den nyeste infrarøde teknologi, som på effektiv vis sikrer dig præcise og lynhurtige resultater. Hvis du derimod har brug for et pandetermometer til at måle dit barns temperatur, er Omron pandetermometer Gentle Temp 720 det rette valg. Termometret giver præcise og hurtige målinger, og kan også anvendes til måling af overflader samt rumtemperatur.

Hos Med24.dk tilbyder vi et sortiment af de effektive termometre fra Omron. På siden vil du altid kunne finde gode tilbud og priser på vores produkter. Det er desuden også muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.