Omron Blodtryksmåler

Mål dit blodtryk med en blodtryksmåler fra Omron

Hjertesygdomme som hjerteinfarkt, angina eller cerebrovaskulære hændelser, såsom cerebral slagtilfælde eller hjerneblødninger anses for at være hovedårsagen til dødsfald i Europa, Afrika og Østeuropa. Ifølge en undersøgelse i 2013 fra WHO (World Health Organization) forventes ovenstående at tegne sig for godt og vel 6.5 millioner dødsfald hvert år. Selv når disse begivenheder ikke resulterer i død, vil hjerne og kardiovaskulære patienter ofte opleve et fald i livskvaliteten, fordi de enten er blevet syge eller lider af talemangler. Det anses derfor, at hjerne- og kardiovaskulære sygdomme betragtes som en af hovedårsagerne til forskellen mellem en sund levetid og en gennemsnitlig forventet levetid.

En ud af tre personer måler forkert. Dette skyldes, at standardmanchetten skal placeres i et meget specifikt område over arterien på overarmen.
Ved brug af Omron Intelli Wrap Cuff er du sikret konsistent nøjagtighed fra enhver position omkring overarmen. I modsætning til andre manchetter vikler Omron Intelli Wrap Cuff målezonen 360 grader rundt om overarmen. Der er intet svagt punkt for målingen, hvilket næsten gør det umuligt at placere manchetten forkert omkring overarmen.

Hvilke blodtryksmålere tilbyder Omron?

Det store spørgsmål er altid: hvilken blodtryksmåler har jeg brug for, og hvilken skal jeg vælge? Der udbydes en masse forskellige af disse, som alle har hver deres fordele. Det kan derfor også være uoverskueligt og svært, at skulle vælge den rette.

Hvis du har brug for en fantastisk, kompakt og fuldautomatisk blodtryksmåler til måling på overarmen, er Omron M7 Intelli IT det helt rette valg for dig. Denne blodtryksmåler er specielt udviklet til at måle det systoliske blodtryk og det diastoliske samt pulsen på voksne.

Hos Med24.dk tilbyder vi et sortiment af de effektive termometre fra Omron. På siden vil du altid kunne finde gode tilbud og priser på vores produkter. Det er desuden også muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.