NordicHealth Magnesium

Magnesium produkter fra NordicHealth

Alle mennesker har celler, der kræver magnesium førend, at de kan fungere optimalt – dette gælder både hudceller, muskelceller og nerveceller. Magnesium har således en betydning for flere af kroppens funktioner. Brandet NordicHealth tilbyder herfor en række produkter med magnesium, som både kan bidrage til ledsmerter, muskelsmerter og tør hud. 

Naturlige og rene ingredienser

NordicHealth sprays er baseret på naturligt magnesium. Magnesiummet udvindes fra mineralaflejringer i miner langt under jordens overflade og er derfor et af verdens reneste og mest naturlige magnesiumprodukter.

Høj optagelighed
NordicHealth har yderligere fokus på, at optagelsen af mineralet ikke foregår gennem fordøjelsesprocessen, som kan give komplikationer i forbindelse med optageligheden af magnesium. Fokus er derimod lagt på transdermal magnesium terapi, hvorpå optagelsen sker gennem huden eller slimhinderne. Ifølge en undersøgelse fra Cardiff University var dette mere effektivt end ved anvendelse af kosttilskud på tabletform.

Magnesium bidrager til: 

  • Mindskelse af træthed og udmattelse
  • Normalt energistofskifte
  • Normal muskelfunktion
  • Normal nervefunktion og celledeling
  • Vedligeholdelse af knogler og tænder
  • Normal dannelse af proteiner

Læs også!
Hvad er magnesium godt for? 
Magnesium - nøglen til et godt helbred 

Magnesium Spray

NordicHealths velkendte kosttilskud af magnesiumsprays findes i flere forskellige udgaver. Du kan både finde en, der er målrettet huden, en bedre nattesøvn, til ledsmerter eller recovery ved sport. Du kan også blot anvende en magnesiumspray til at bidrage til et større indhold af magnesium i kroppen.

Magnesium Flakes

Med magnesium badeflager kan du enten lave et lækkert, varmt fodbad eller karbad, som bidrager med en generøs dosis magnesium. Flagerne består af 100% naturligt magnesiumklorid og optages gennem huden. Flagerne anvendes ved akutte muskelspændinger og kramper.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?