Nivea Creme

Nivea er et af de mest populære brands indenfor hudpleje. Nivea har gennem 100 år udviklet cremer, aftershaves og deodoranter af meget høj kvalitet med din hud i centrum, hvilket har gjort deres produkter til klassikere verden over. Du kan læse mere om Nivea her!

Niveas historie | Nivea cremer | Nivea deodoranter | Nivea Men

18 Produkt(er)

Hvad er Nivea?

Nivea blev grundlagt i 1911 af iværksætter og farmaceut Dr. Oscar Troplowitz, der havde en vision om at lave hudpleje-produkter til alle. Det er hér selve ideen om Nivea stammer fra, og lige fra starten har Nivea været elsket i hele verden. Kun 3 år efter lanceringen kunne cremen købes på alle kontinenter, hvorefter produktionen begyndte at bredde sig til mange andre lande end oprindelseslandet Tyskland. På Beiersdorf Forskningslaboratorie startede Nivea som en enkelt kropscreme, men over de sidste 100 år er sortimentet løbende blevet udvidet med mange banebrydende produkter, bl.a. Nivea creme, Nivea ansigtscreme, Nivea deo, Nivea aftershave balm, samt fantastiske produktserier som Nivea Men.

Bæredygtighed i fokus!

Det er vigtigt at passe på sin hud, men hvorfor ikke passe på planeten samtidig? Hos Nivea er de meget passioneret omkring klimaet og det aftryk, de som firma sætter på verdenen. Nivea arbejder hele tiden på at gøre deres emballage og formulering mere bæredygtig, så de medvirker til at passe bedre på vores planet. En del af Niveas emballage er allerede genanvendeligt, og i år 2025 har de en målsætning om at udelukkende at producere produkter med 100% genanvendelige- og genbrugsmaterialer.


Produkter til ethvert formål

Gennem tiden er Niveas sortiment af hudpleje og skønhedsprodukter vokset rigtig meget. Læs alt om de mange forskellige cremer, deodoranter og aftershave produkter nedenfor.

Nivea creme

Vi kender alle den klassiske Nivea Creme med en ikonisk blå indpakning. Den multifunktionelle creme har en mild formel, hvilket også gør sig gældende i Niveas andre cremer. Med en creme fra Nivea giver du det bedste til din hud, så den kan blive blød og lækker. Niveas cremer findes i mange forskellige udgaver, men én ting er fælles for dem alle, og det er den høje kvalitet. Det store udvalg af cremer dækker både over Nivea ansigtscreme og Nivea bodylotion, og du kan blandt andet få disse produkter: 

 • Nivea Creme - Den klassiske Nivea creme som både kan bruges som ansigtscreme og bodylotion.
 • Nivea Soft Body Cream - Fugtgivende og blødgørende creme med jojobaolie, der fugter i op til 24 timer.
 • Nivea Body Milk Dry Skin - Til dig med tør/meget tør hud, da Nivea Body Milk har en rig formel, der giver ekstra næring.
 • Nivea Body Lotion Express Hydration - Unik formel der holder huden fugtet i op til 2 dage.

Nivea deodoranter

Beskyt dig selv mod uønsket svedlugt med en populær og effektiv Nivea deodorant. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du finde en Nivea deo, der passer til dine behov. I sortimentet er der både Nivea deodorant spray og roll-on. 

Nivea Men deodorant

Med en deodorant fra Nivea kan du foretage dine daglige gøremål, uden at skulle bekymre dig om svedlugt. Mange mænd foretrækker en velduftende deodorant, som samtidig er skånsom mod huden. Nivea Men deo er, ligesom resten af Niveas produkter, fremstillet med en mild, men effektiv formel, so, giver dig langvarig beskyttelse. I sortimentet finder du: 

 • Nivea Men Dry Impact Deospray
 • Nivea Men Dry Impact Deo roll-on
 • Nivea Men Sensitive Roll-on
 • Nivea Men Protect & Care Deospary

Nivea deodoranter til kvinder

Enhver kvinde er forskellig. Derfor har vi et stort udvalg af Nivea deodoranter, så du kan finde lige dén du foretrækker. Uanset om du vil have en naturlig og mild deo eller en deodorant, der holder din hud tør hele dagen, kan du finde det rette produkt hos Nivea. Her hos Med24.dk kan du desuden finde både Deosprays og Roll-on deodoranter – valget er op til dig!

Nivea Men


Siden 1986 har Nivea haft særligt fokus på mænds behov for gode og effektive produkter. Med Nivea Men skabte de en serie af produkter, så du som mand kan finde det, du har brug for, i den velkendte gode kvalitet. I Nivea Men serien findes, udover Nivea Men deo, blandt andet:

 • Nivea Men After Shave Balm, som gør huden blød og beroliget efter barbering.
 • Nivea Men Shower Gel, der har en opfriskende duft og vasker hele kroppen ren.
 • Nivea Men Sensitive Shaving Foam, til sikker og glat barbering.

Du kan købe Niveas klassiske creme og mange andre produkter nemt og sikkert hos Med24.dk. Der vil løbende være tilbud på Nivea creme og de mange Nivea produkter. Vi stræber altid efter hurtig levering, og så er der altid mulighed for at opnå fri fragt!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.