New Nordic Collagen Filler

New Nordic Collagen Filler er Årets Serie ved Danish Beauty Awards 2021! Hudplejeserien Collagen Filler fra New Nordic er en unik samling af cremer, renseprodukter og kosttilskud, der plejer din hud både inde- og udefra. Læs mere om den prisvindende serie her

11 Produkt(er)

Hvad er New Nordic Collagen Filler?

New Nordic blev grundlagt i 1990 og siden da, er sortimentet blevet udvidet med en bred vifte af produkter indenfor kosttilskud, hårpleje og hudpleje. New Nordic Collagen Filler er en skøn hudplejeserie, der giver intensiv pleje til din huds naturlige økosystem. Collagen Filler serien er beriget med nærende aktive ingredienser, så som granatæble, havtorn, rød tang og hyaluronsyre, der har en specielt gavnlig virkning på tør og moden hud. 

New Nordic Collagen Filler består af en række produkter, der alle medvirker til, at reducerer tegn på aldring, og efterlader din hud med en masse fugt og næring, samt med en nyfunden naturlig glød. I New Nordic Collagen Filler serien indgår, blandt andet, disse produkter: 


  • Skin Care Collagen Filler Tabletter.
  • Natural Magic Anti-ageing Cream – 50 ml.
  • Natural Magic Firming Serum – 30 ml.
  • Amazing Eye Cream – 15 ml.
  • Intense Marine Mask - 50 ml.

Danish Beauty Awards - Årets Serie 2021

New Nordic Collagen Filler vandt, ved Danish Beauty Awards 2021, prisen for Årets Serie, som gives til en ny produktserie, der er noget helt specielt. Collagen Filler er er en nytænkende, unik og effektiv hudplejeserie, der er inspireret af Skandinaviens natur – derfor er New Nordic Collagen Filler Årets Serie 2021. 


Du kan købe New Nordic Collagen Filler hudplejeserien nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med din nye hudplejerutine.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.