Philips Avent sugerørskop (12 mdr+) 300ml - Pink

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39395

Flot sugerørskop fra Philips Avent til tumlinge i skrigpink!

De praktiske sugerørskopper fra det prisvindende Philips Avent er ikke kun smarte, men hjælper også dit barn med at udvikle en sund mund og med at understøtte selvstændighed. Varianten her rummer 300ml og er tilpasset børn over 12 måneder. 

Din aktive tumling vil få stor gavn af sugerørskoppen, når væskebehovet skal dækkes i løbet af dagen. Koppen kan rumme masser af væske og er super velegnet til at have med på farten eller i legen. Koppens praktiske konturform og skridsikre struktur gør den let at holde på, mens det lækagesikrede låg sørger for, at du slet ikke behøver at bekymre dig om oprydning og pletter på gulvtæppet. Fra koppen går et sugerør med flip-top, som er fleksibelt og bøjeligt for at sikre en naturlig drikkestilling. Koppens design er udarbejdet af eksperter med udvikling, praktisk brug og hygiejne i tankerne. 

Denne kop er i en frisk pink farve med gult låg, og fås også i en limegrøn variant. Desuden fås sugerørskopperne også til børn i en yngre aldersgruppe. 

Philips Avent går op i en sund udvikling i munden

Under barnets udviklingsproces, er det specielt vigtigt, at det oplever en selvstændighed i hverdagen - også når det gælder de små ting. At drikke selv fremmer barnets motorik og udvikling - derfor egner denne kop sig super godt til overgangen fra baby til tumling, når sutteflasken udskiftes. Koppens sugerør styrker mundens muskler og træner munden, hvilket bidrager til en optimal udvikling. I samarbejde med kompetente eksperter er koppen tilpasset barnets færdigheder og motoriske kunnen for at sikre en god udvikling. 

Philips Avent er levet kåret som det førende brand indenfor børne- og babyprodukter - og det er ikke uden grund! Deres produkter er højst effektive og altid af den bedste kvalitet. Du kan være sikker på, at med Philips Avent får dit barn de bedste produkter til deres selvstændige udvikling. 

Sugerørskoppen fra Philips Avent er super praktisk!

  • Velegnet til tumlingefasen - tilpasset børn over 12 måneder
  • Rummer hele 300ml
  • Hjælper med barnets udvikling og selvstændighed
  • Fleksibelt sugerør når helt ned til væsken
  • Udskifteligt sugerør
  • Super let at skille ad og rengøre
  • Brandet med Philips' grønne logo

Indhold: 1 stk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.