Philips Avent sugerørskop (12 mdr+) 300ml - Grøn

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39394

Praktisk Sugerørskop i limegrøn fra Philips Avent til børn fra 12 måneder

Philips Avents smarte sugerørskopper er designet til at hjælpe med at understøtte en sund udvikling i dit barns mund. Denne variant er egent til børn, der har rundet de 12 måneder, og kan rumme 300ml væske. 

Sugerørskoppen er helt ideel til aktive tumlinge, idet den kan holde på masser af væske, til når barnets behov skal dækkes i løbet af dagen. Koppen har en konturform som gør den super let at holde på, og have med i legen. Du behøver desuden slet ikke at bekymre dig om oprydning! Låget er nemlig lækagetæt mens det bløde sugerør har en flip-top som sikrer, at væsken ikke spildes over det hele. Philips Avent har sammen med en række eksperter fremstillet den absolut bedste kop til dit barns udvikling og selvstændighed. 

Denne kop er i en frisk gennemsigtig limegrøn farve, men fås også i en flot pink variant. Desuden fås sugerørskopperne også til børn i den lidt yngre aldersgruppe. 

De praktiske fordele ved en Sugerørskop fra Philips Avent

  • Velegnet til tumlingefasen - tilpasset børn over 12 måneder
  • Fleksibelt sugerør giver mulighed for en naturlig drikkeposition og når helt ned til væsken
  • Rummer hele 300ml
  • Hjælper med barnets udvikling og selvstændighed
  • Super let at skille ad og rengøre
  • Udskifteligt sugerør
  • Brandet med Philips' grønne logo

Philips Avent går op i en sund udvikling i munden

Som barnet udvikler sig og vokser, er det især vigtigt, at det oplever selvstændighed i hverdagen. At drikke på egen hånd er også med til at fremme barnets motorik og udvikling - derfor egner denne kop sig super godt til overgangen fra baby til tumling. I samarbejde med kompetente eksperter er koppen tilpasset barnets færdigheder og motoriske kunnen. Kvalitetsløsningerne fra Philips Avent er altid udviklet med praktisk brug og hygiejne i centrum. 

Philips Avent er med god grund blevet kåret som et af de bedste brands indenfor børneprodukter. Produkterne er altid af topkvalitet, så du kan vide dig sikker på, at med Philips Avent får dit barn de bedste produkter til deres selvstændige udvikling. Sugerøret styrker mundens muskler og træner munden, så en sund mund udvikles. 

Indhold: 1 stk. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.