Philips Avent sugerørskop (9mdr+) 200ml - Lilla/Turkis

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39393

Flot lilla Sugerørskop til de mindste fra Philips Avent

Det prisvindende Philips Avent har lavet en alderstilpasset serie af super smarte sugerørskopper, specielt lavet til at fremme en optimalt sund udvikling i dit barns mund. 

Den fine sugerørskop er helt perfekt til at give dit barn sin første selvstændige tår. Koppen har en lille størrelse på blot 200ml og har et ekstra blødt sugerør som er skånsom mod tænder- og tandkød. Koppen har et praktisk ergonomisk greb, så barnet uden besvær kan sidde med og holde ved koppen helt på egen hånd. Du behøver slet ikke at bekymre dig om spildte drikkevarer og pletter på gulvet, da det lækagesikre låg forhindrer spild. Sugerøret gør at væsken doseres let - samtidig er det blødt og ekstra bendy, hvilket gør, at barnet kan drikke fra en naturlig stilling. Koppens design er nøje udviklet af eksperter, der succesfuldt har skabt den absolut bedste børnekop! 

Denne sugerørskop er pyntet med flotte lilla og blå farver - passer til alle børn! Kopperne fås også i andre farver, tilpasset forskellige aldersgrupper. 

Philips Avents sugerørskopper er super praktiske!

  • Velegnet til børn fra 9 måneder
  • Giver mulighed for at drikke i en naturlig position
  • Fremmer selvstændigheden og giver barnet mulighed for selv at holde- og drikke på egen hånd
  • Rummer 200ml
  • Udskifteligt sugerør beskyttet mod spild
  • Markeret med Philips' grønne logo

Philips Avent går op i en sund mund-udvikling

Som barnet udvikler sig og vokser, er det utroligt vigtigt at det oplever at være selvstændig - selv i de mest simple ting. At drikke på egen hånd er også med til at fremme barnets motorik og udvikling - sugerørskoppen er perfekt egnet til barnets overgang fra amning og sutteflaske, til at drikke selv fra åbne kopper. I samarbejde med kompetente eksperter er koppen udviklet til at passe til de mindste børns færdigheder og kunnen.

Philips Avent er blevet kåret af kvinder verden over som værende det førende brand indenfor børneprodukter, der er altid af den absolut bedste kvalitet. Med Philips Avent kan du være sikker på, at dit barn får de bedste produkter til deres selvstændige udvikling. Koppen sikrer en sund udvikling ved hjælp af sugerøret, der styrker mundens muskler og som er gjort ekstra skånsomt mod tandkødet. 

Indhold: 1 stk. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.