TePe Mini

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29641

TePe Mini - Ekstra blød tandbørste til de aller første mælketænder

TePe Mini tandbørsterne er en del af mærkets bedst sælgende 'Select' serie. Mini tandbørsten er specielt egnet til at give den bedste tandpleje til de aller første tænder, indtil barnet fylder 3 år. Børstens design med småt skaft og et lille børstehoved passer præcis til et lille barn, som lige har fået de første tænder. Skaftet har et behageligt greb til voksne, men er også så småt at det passer til barnets hånd. Børstens hår er ultra bløde, for at børstningen kan blive ekstra skånsom mod de sarte tænder og tandkød. 

Det er utroligt vigtigt at passe på tænderne, helt fra barnet begynder at få de første. Grundig og regelmæssig tandbørstning er nøglen til en god mundhygiejne og et sundt oralmiljø hos dit barn. 

Dette produkt indeholder 1 Mini tandbørste med et farverigt og sjovt print. Køb en pakke med 3 her. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 1 stk

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29641

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.