TePe Kids Extra Soft - 1 stk

1
1
1
1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29612

TePe Kids - En ekstra blød tandbørste til dit barn

Kids Extra Soft tandbørsten fra TePe er designet specielt til børn fra 3-års alderen. Tandbørsten er mindre end en almindelig tandbørste, og har et mindre børstehoved, så det er lettere at børste de små tænder ordenligt i den lille mund. Børsten har et sødt, farverigt og barnagtigt print. Skaftet er grebsvenligt, så det føles naturligt under børstningen. Børstehårene er afrundet, så tænderne rengøres effektivt men skånsomt.

God tandpleje er enormt vigtigt at opretholde hos de aller mindste, og med denne tandbørste bliver tandbørstningen en leg. Det anbefales at børste tænder både morgen og aften. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 1 stk i assorteret farver.

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 29612

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.