Tepe Kids ekstra soft 3+ år - 4 stk.

1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 11842

TePe Kids ekstra soft - Børnetandbørste med dyreprint

Select tandbørsten er Sveriges bedst sælgende tandbørste. Denne Extra-Soft-version til børn på 3+ år, har det klassiske udseende men er tilpasset barnet. Børstehovedet er småt og tilspidset, så det let kan være i en lille mund, og børste hver en overflade. Børstehårene er afrundede, korte og ekstra bløde, så børstningen skåner de nye tænder. 

Disse Select Mini Extra Soft tandbørster er egnet til dig, der vil give dit barn den bedste og mest skånsomme tandpleje. God oral hygiejne er vigtigt helt fra barnet får de første mælketænder. Tænderne bør derfor børstes regelmæssigt, og med disse tandbørster med sødt print, bliver tandbørstningen en leg. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 

Indhold: 4 stk

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 11842

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.