TePe Good Mini Ekstra Soft 0-3 år -1 stk.

1
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38926

TePe Good Mini Soft - Miljøvenlig tandbørste til de mindste

Børst dine tænder med god samvittighed: 
TePe Good Mini Extra Soft er en tandbørste i samme kvalitet og med samme egenskaber som TePes andre tandbørster. Denne grønne tandbørste er dog produceret med minimal miljøpåvirkning. Skaftet er fremstillet i sukkerrør, som er et bionedbrydeligt materiale, og børsterne er lavet af biobaseret ricinusolie. Tandbørsteen reducerer drivhusgasser med 95% i fremstillingen.

Mini udgaven er specielt egnet til børn i 0-3-års alderen med nye og sarte tænder. Tandbørstehovedet er derfor smalt og småt for let at kunne være i en lille mund, og nå alle overflader. Børstehårene er korte og ekstra bløde, så børstningen er skånsom mod nye tænder og sart tandkød. Skaftet er mindre end på en almindelig tandbørste - og bøjeligt, så du kan få den vinkel du ønsker.

Tandbørsten er perfekt til dig, der vil have en tandbørste til dit barn med samme kvalitet og egenskaber som TePes andre produkter besidder, men med god samvittighed og dit barns fremtid i tankerne. 

Om mærket:
TePe ved, at ordentlig mundhygiejne hænger stærkt sammen med dit overordnede gode helbred. Derfor finder firmaet innovative og moderne løsninger til at bevare det sunde smil og det gode miljø i munden. Alle TePes produkter er yderst funktionelle og af den højeste kvalitet, så alle kan få en god mundhelse. Deres produkter er udviklet af specialister og bruges i 60 forskellige lande verden over. 


Kommer i assorteret farver og motiver.

Indhold: 1 stk

Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38926

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.