Weleda Baby Tummy Oil - 50 ml.

Weleda Baby Tummy Oil - 50 ml.
Se alle produkter fra Weleda & Weleda Baby & Barn
Varenummer: 10956

Weleda Baby Tummy Oil til blid massage af din babys mave

Baby Tummy Oil fra Weleda er en naturlig olie til massage af din babys lille mave. Olien har en beroligende effekt, og hjælper med at udvikle en sund fordøjelse hos dit barn. 

Produktet er fremstillet af naturlige ingredienser og er baseret på en let og sød mandelolie. Olien er tilsat de æteriske olier merian, der virker varmende, kamille, som har afslappende egenskaber samt kardemomme. Olien fremmer fordøjelsen og hjælper med at frigive luft i babyens mave. Foruden at have plejende egenskaber, bidrager olien til at gøre båndet mellem mor og baby meget stærkere. Småbørn har et hov for at blive stimulerede og opleve omsorg gennem berøring. Massage af din baby vil få barnet til af føle sig meget tættere på dig, samtidig med at den vil opleve fuld afslapning. 

Olien er mild, let og skånsom, så den kan bruges til spædbørn med alle slags hudyper. Den er dermatologisk testet og udviklet af erfarne jordmødre og apotekere, som har hjulpet med at fremstille dette hudplejeprodukt til din baby af aller højeste kvalitet. 

Anvendelse

Olien skal anvendes i et rum med en varm og behagelig temperatur. Opvarm noget olie i dine hænder og masser det blidt ind i barnets hud med uret. Start ved babyens navle og arbejd din vej udad. Du bør presse blidt med hænderne, mens du masserer.
For at frigive smertefuld luft i babyens tarm, bevæg din hånd ned over barnets venstre lår efter enhver anden bevægelse. 

Indhold: 50ml

Ingredienser

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Fragrance (Parfum)*
Limonene*
Linalool* 

Ingredienser:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Limonen, Linalool

Oprindelsesland: Tyskland
Natrue Certificering Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.