Lille Kanin - Hele hudpleje familien

Lille Kanin - Hele hudpleje familien
Lille Kanin - Hele hudpleje familien
Lille Kanin - Hele hudpleje familien
Lille Kanin - Hele hudpleje familien
Se alle produkter fra Lille Kanin
Varenummer: 36278

Lille Kanin - Naturlig hudpleje uden kemi til dit barn

Med hele Lille Kanin familien får du mulighed for at afprøve alle hudplejeprodukterne. Det er desuden en oplagt gaveidé til babyshower, barnedåb, eller hvis du kender et sæt nybagte forældre. 

Lille Kanins produkter er naturlig-certificerede og uden kemi så du kan regne med, at dit barn får det bedste. Produkterne er veganske og indeholder ikke parabener eller skadelige stoffer. Alle produkterne er desuden uden duft!

Hudplejeserien er udviklet til ny babyhud samt sart hud. Produkterne er så rene at de også anbefales til gravide.  

Christianes mission er at bruge råvarer som stammer fra planter, for at mindske påvirkningen af miljø og klima. Lille Kanin er ikke testet på dyr, og hvert produkt er sikkert for både din baby og planeten. Med Lille Kanins produkter får du kærlighed på flaske hver eneste dag.

Christiane Schaumburg-Müller har i samarbejde med Tina Søgaard (stifter af Ecooking), udviklet en hudplejeserie til småbørn.

Christiane og Tina har givet hudplejeserien navnet ’Lille Kanin’. Lille Kanin er lavet af naturlig certificerede hudplejeprodukter med økologiske og veganske ingredienser af høj kvalitet. Plejeprodukterne er naturlige og indeholder ikke farlige kemikalier eller ingredienser. Det specielle ved netop Lille Kanin er alle de særlige mærkninger som findes på produkterne.

Christiane Schaumburg-Müller blev mor til sin søn Constantin i 2016, og her kom ideen til hudplejeserien. Med hendes nyfødte søn i armene voksede interessen for hudpleje, som var fri for kemi og skadelige stoffer. Senere blev ideen til virkelighed og hun teamede op med Tina Søgaard, hvis store passion er økologi og gode ingredienser. Tina har over 25 års erfaring i skønhedsbranchen.

Hos Lille Kanin bruger de råvarer, der kommer fra naturlige planter. Deres mision er at udvikle produkterne i takt med, at der kommer flere godkendte naturlige ingredienser og urter på markedet. 

Emballage:
Lille Kanins emballage er lavet i materialer, som kan bruges i et genanvendelseskredsløb. Flaskerne indeholder ikke stoffer som kan påvirke produktet, men samtidig lufttæt så indholdet er beskyttet mod mikroorganismer. 

Lille Kanin hudplejesættet indeholder:

 • Lille Kanin SOS Balm - 30 ml
 • Lille Kanin Bad & Baby Olie - 100 ml
 • Lille Kanin Bad & Shampoo - 250 ml
 • Lille Kanin Fed Creme - 50 ml
 • Lille Kanin Lotion - 100 ml
 • Lille Kanin Bleskifte Creme - 90 ml

Mærkninger på Lille Kanin:

 • Svanemærket
 • Dermatologisk testet
 • ECO-cert
 • Allergy Certified
 • Veganske råvarer
EcoCert Svanemærket Vegan Reg trademark Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?