Lille Kanin Fed Creme - 50 ml

Lille Kanin Fed Creme - 50 ml
Lille Kanin Fed Creme - 50 ml
Lille Kanin Fed Creme - 50 ml
Lille Kanin Fed Creme - 50 ml
Se alle produkter fra Lille Kanin
Varenummer: 36248

Lille Kanin Fed Creme - God til børnekinder om vinteren

Lille Kanin Fed creme er fyldt med lækre økologiske olier, og lægger sig derfor som en hinde på huden. Hinden sørger for at vand ikke kan trænge igennem, dog er cremen stadig åndbar.

Anvendelse af Lille Kanin Fed creme:
Påfør ca. 20 min. inden dit barn skal udenfor. Er god at bruge som frostbarriere på børnekinder. 

Christiane Schaumburg-Müller har i samarbejde med Tina Søgaard (stifter af Ecooking) udviklet en hudplejeserie til småbørn.

Christiane og Tina har givet hudplejeserien navnet ’Lille Kanin’. Lille Kanin er lavet af naturlig certificerede hudplejeprodukter med økologiske og veganske ingredienser af høj kvalitet. Plejeprodukterne er naturlige og indeholder ikke farlige kemikalier eller ingredienser. Det specielle ved netop Lille Kanin er alle de særlige mærkninger som findes på produkterne.

Christiane Schaumburg-Müller blev mor til sin søn Constantin i 2016, og her kom ideen til hudplejeserien. Med hendes nyfødte søn i armene voksede interessen for hudpleje, som var fri for kemi og skadelige stoffer. Senere blev ideen til virkelighed og hun teamede op med Tina Søgaard, hvis store passion er økologi og gode ingredienser. Tina har over 25 års erfaring i skønhedsbranchen.

Hos Lille Kanin bruger de råvarer, der kommer fra naturlige planter. Deres mision er at udvikle produkterne i takt med, at der kommer flere godkendte naturlige ingredienser og urter på markedet. Alle produkterne er derfor også uden duft!

Emballage:
Lille Kanins emballage er lavet i materialer, som kan bruges i et genanvendelseskredsløb. Flaskerne indeholder ikke stoffer som kan påvirke produktet, men samtidig lufttæt så indholdet er beskyttet mod mikroorganismer. 

Mærkninger på Lille Kanins fed creme:

  • Svanemærket
  • Dermatologisk testet
  • ECO-cert
  • Allergy Certified
  • Veganske råvarer

Indeholder:

  • Økologisk Kokosolie
  • Økologisk Sesamolie
  • Økologisk Glycerin
  • Naturlig Olivenolie
  • E-vitamin

Indhold: 50 ml plast airless flaske

Ingredienser:

Vand, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Potassium Cetyl Phosphate, Sesamum Indicum Seed Oil*, Glycerin*, Oryza Sativa Bran Oil**, Glycerylstearat, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein**, Hydrolyzed Sunflower Seed Wax**, Sodium Levulinate**, Xanthan gummi, Oryza Sativa Bran Oil, Potassium sorbate, Oryza Sativa Bran Oil**, Helianthus Annuus Seed Oil**, * Ingredients from organic farming, ** Made using organic ingredients

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indgår i kategorierne
Hudpleje Pleje til tør hud
EcoCert Svanemærket Allergy Certified

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice